ŞAHMARAN 2. SEZON FRAGMANI İZLE: Netflix Şahmaran 2. Sezon Ne Zaman? Serenay Sarıkaya Şahmaran Dizisi Yeni Sezon Fragmanı

İkinci sezonu merakla beklenen Şahmaran fragmanı ekrana geldi. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Mert Ramazan Demir ve Burak Deniz'in paylaştığı Şahmaran 2. sezon fragmanı izlenmeye başladı. Peki, Netflix Şahmaran 2. sezon ne zaman? İşte Şahmaran fragman..

Netflix dizilerini büyük merakla takip eden izleyicilere Şahmaran 2. sezon tarihi verildi. Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in oynadığı Şahmaran Netflix'te yayına kaldığı yerden devam etti. İlk sezonu büyük beğeni toplayan Şahmaran 2. sezon fragmanı yayınlandı. Peki, Şahmaran 2. sezon ne zaman? İşte merak edilen Netflix Şahmaran dizisi 2. sezon yayın tarihi..

NETFLIX ŞAHMARAN 2. SEZON NE ZAMAN?

Yönetmenliğini Umur Turagay'ın yaptığı, senaryosunu Pınar Bulut'un yazdığı, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Şahmaran dizisi 8 bölümüyle izleyici karşısına çıktı. İlk sezonu çok beğenilen Şahmaran 2. sezon tarihi 8 Ağustos 2024 olarak açıklandı. Mitolojik bir efsaneye dayanan Şahmaran dizisinde yeryüzündeki tüm yılanlara hükmeden karakterin yaşamı ele alındı. Yeni sezonda aşk uğruna yaşadığı ihanetin öcünü almak için dönen Lilith rolüyle Saadet Işıl Aksoy yapıma dahil oldu. Netflix Şahmaran 2. sezon kaçırmayın..

İŞTE ŞAHMARAN 2. SEZON FRAGMANI

Kaynak: Şermin Temur
Benzer Videolar