Şahsiyet 2. Sezon 1. Bölüm İzle! Şahsiyet 2. Fasıl Full Tek Parça İzle! Gain Şahsiyet İzle

İlk sezonuyla milyonlarca izleyiciyi kendisine bağlayan Şahsiyet dizisi yeni sezon geldi. Uzun bir aranın ardından Şahsiyet 2. fasıl başladı. Haluk Bilginer hayranları yeni sezonu seyre koyuldu. İşte merakla beklenen Şahsiyet 2. fasıl full tek parça izleme ekranı..

Ay Yapım tarafından ekrana getirilen Şahsiyet dizisi yeni sezon başladı. Milyonlarca izleyicinin gündeminde ilk sıraya yerleşen Şahsiyet yeni sezonda neler yaşanacak merak edildi. sıklaştı. Haluk Bilginer hayranlarının dört gözle beklediği Şahsiyet dizisi 13 Kasım Pazartesi günü yayına girdi. GAİN platformunda yer alan Şahsiyet dizisi 2. fasıl bölümleri yayınlandı. 13 Kasım tarihinin gelişiyle Şahsiyet 2. Sezon 1. Bölüm, Şahsiyet izle, Şahsiyet 1. bölüm izle, Şahsiyet hangi platformda, Şahsiyet 2. sezon izle, Gain Şahsiyet araştırmaları sıklaştı. Etkileyici ilk sezonun ardından büyük bir merakla 2. fasıl bekleyen izleyiciler tüm bölümleri takip edebilir. İşte beklenen Gain Şahsiyet 2. sezon tüm bölümleri izleme ekranı..

GAIN ŞAHSİYET 2. SEZON 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ŞAHSİYET DİZİ KONUSU

Ünlü oyuncu Haluk Bilginer’e Uluslararası Emmy Ödülü kazandıran Şahsiyet dizisinde emekli bir adliye memuru olan Agâh Beyoğlu'nun hayat hikayesi işleniyor. İstanbul’un en kalabalık ve hareketli semti Beyoğlu’nda yalnız ve münzevi bir yaşam sürdürüyor. Kızı yurtdışında yaşamakta, eşi ise yıllar önce vefat etmiştir. Agâh’ın bu tekdüze yaşantısı, kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle altüst oluyor. Emekli adliye memuru Agah Bey’in hayatı doktorundan duyacağı bir haberle tamamen değişiyor. Bu değişiklik Cinayet Büro Amirliğinde çalışan tek kadın polis Nevra’yı da hayatının dönüm noktasına taşıyor. İlk sezonun ardından Şahsiyet 2. fasıl bölümlerinde de Agah Beyoğlu'nun sıra dışı hikayesi izleyiciye aktarılıyor.

Şahsiyet 2. Sezon 1. Bölüm İzle! Şahsiyet 2. Fasıl Full Tek Parça İzle! Gain Şahsiyet İzle - Resim : 1

ŞAHSİYET 2. SEZON OYUNCULARI

İzleyicilerin dört gözle beklediği Şahsiyet oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Nergis Öztürk, Ahmet Mümtaz Taylan, Recep Usta, Cansu Dere, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Şenay Gürler ve Hümeyra gibi ünlü isimler bulunuyor.

GAIN ŞAHSİYET TÜM BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN