Şahsiyet 2. Sezon Ne Zaman? Haluk Bilginer Şahsiyet 2. Sezon Oyuncuları

İlk sezonuyla herkesi ters köşe eden Şahsiyet dizisinin dört gözle beklenen 2. sezon tarihi belli oldu. Hasretin son bulacağı Şahsiyet 2. sezon bilgisi geldi. "Siz hiç ölümden döndünüz mü? Ben döndüm... Ama nereye döndüm?" diyen Agah Beyoğlu dönüyor. İşte Şahsiyet 2. sezon..

Ünlü oyuncu Haluk Bilginer'e Uluslararası Emmy Ödülü kazandıran Şahsiyet dizisi geldi. Her bölümüyle izleyiciyi gerilim ve merak dolu bir maceraya sürükleyen Şahsiyet dizisi 1. sezonu tamamladı. İzleyiciler tarafından oldukça beğenilen Şahsiyet dizisinin 2. sezon ne zaman merak edildi. Adli katip memurluğundan emekli Agah Beyoğlu'nun kendisine alzheimer teşhisi konmasıyla bambaşka bir hayata sürüklenen hayatını konu edinen Şahsiyet dizisi 2. sezon açıklaması yapıldı. Haluk Bilginer efsanesi Şahsiyet 2. sezon tanıtımı Gain platformu tarafından yayınlandı. Peki, Şahsiyet 2. sezon ne zaman? Şahsiyet nereden izlenir? İşte merak edilen detaylar ve Şahsiyet 2. sezon oyuncuları..

ŞAHSİYET 2. SEZON NE ZAMAN?

Ay Yapım tarafından ekrana getirilen Şahsiyet dizisi araştırmaları sıklaştı. Başarılı bulunan Şahsiyet ilk sezonun ardından gözler 2. sezona çevrildi. İkinci sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Şahsiyet dizisi 13 Kasım Pazartesi günü yayına girecek. GAİN platformunda yer alan Şahsiyet dizisi Haluk Bilginer başta olmak üzere çok sayıda ünlü ismi buluşturuyor. Gain izleyicilerinin dört gözle beklediği Şahsiyet 2. sezon oyuncuları arasında Haluk Bilginer, Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Nergis Öztürk gibi isimler bulunuyor.

ŞAHSİYET DİZİ KONUSU

Emekli bir adliye memuru olan Agâh Beyoğlu, İstanbul'un en kalabalık ve hareketli semti Beyoğlu'nda yalnız ve münzevi bir yaşam sürdürüyor. Kızı yurtdışında yaşamakta, eşi ise yıllar önce vefat etmiştir. Agâh'ın bu tekdüze yaşantısı, kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle altüst oluyor. Emekli adliye memuru Agah Bey’in hayatı doktorundan duyacağı bir haberle tamamen değişiyor. Bu değişiklik Cinayet Büro Amirliğinde çalışan tek kadın polis Nevra’yı da hayatının dönüm noktasına taşıyor.

Şahsiyet 2. Sezon Ne Zaman? Haluk Bilginer Şahsiyet 2. Sezon Oyuncuları - Resim : 1

ŞAHSİYET 2. SEZON OYUNCULARI

Haluk Bilginer

Şebnem Bozoklu

İlker Aksum

Nergis Öztürk

Ahmet Mümtaz Taylan

Recep Usta

Cansu Dere

Metin Akdülger

İbrahim Selim

Şenay Gürler

Hümeyra

ŞAHSİYET TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN