Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sait Mete son bir görüşme yapacak

AK Parti’de belediye başkan aday adayı olmak isteyen ilçe başkanları için bugün istifaların son günü

AK Parti’de belediye başkan

AK Parti’de ilçe başkanlarının istifa süreci tamamlanıyor. 1 Eylül Cuma günü, AK Parti’de ilçe başkanı olarak görev yapıp da belediye başkan aday adayı olmak isteyen isimler için son istifa günüydü. Bugüne kadar kentimizde 5 ilçe başkanı görevlerinden istifa ederek belediye başkan aday adayı oldu.

5 BAŞKAN İSTİFA ETTİ

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, görevlerinden istifa ederek belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

İSTİFAYI AÇIKLAMADI

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete de daha önceden çeşitli ortamlarda görevinden istifa ederek belediye başkan aday adayı olacağını dile getiren isimlerden biriydi. Ancak Sait Mete, hala istifasını açıklamadı.

TALUS İLE GÖRÜŞECEK

Edinilen bilgilere göre İlçe Başkanı Sait Mete, şu dakikalarda AK Parti İl Başkanı Şahin Talus ile bir görüşme gerçekleştirecek. Bu görüşmenin ardından Mete, net kararını verecek. Ancak işaretler şunu gösteriyor: Sait Mete, Karamürsel İlçe Başkanı olarak görevine devam etmesi daha kuvvetle muhtemel.