Sakarya, Adana’da takıldı! “0-0”

1. Lig’in 26. haftasında Adanaspor evinde karşılaştığı Sakaryaspor ile 0-0 berabere kaldı. Bandırma ile Bodrum arasındaki maçı berabere tamamlanması ile Kocaelispor’un Tuzla maçı daha da değerlendi.

Sakarya, Adana’da takıldı! “0-0”

CİHAN’DAN ŞIK KURTARIŞ

Adana 5 Ocak Stadı’nda oynanan maçın 37.dakikasında Dimitrov’un sağdan kullandığı kornerde Kassonga ön direkte topu düzeltip kaleye vurdu ancak kaleci Ferhat Kaplan topu kurtardı. 43. dakikada hızlı gelişen Adanaspor atağında savunmanın arkasına atılan uzun pasta Rashad Muhammed topu kontrol edip kaleye vurdu ancak kaleci Cihan gole izin vermedi.

Sakarya, Adana’da takıldı! “0-0” - Resim : 1 TRENDYOL 1. LİG: ADANASPOR: 0 - SAKARYASPOR: 0

KASONGO VE DABO KAÇIRDI

58. dakikada Dimitrov’un kullandığı kornerde savunmadan seken topu Sinan gelişine kaleye gönderdi ancak etkisiz giden topu savunma karşıladı. 72. dakikada savunma arkasına atılan uzun pasta Kassongo ceza sahası içine girdi ve kaleci Ferhat Kaplan ile karşı karşıya kalıp vuruşunda Ferhat meşin yuvarlağın kaleye gitmesine izin vermedi. Bitime 10 dakika sağ çaprazdan Dabo’nun şutunda Cihan sağına uzanarak topu çıkardı ve maçta başka pozisyon olmayınca mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Sakarya, Adana’da takıldı! “0-0” - Resim : 2

Kaynak: İHA