Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sakarya’da polisin samimi uyarıları sosyal medyada gündem oldu

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde şerit dışından giderek araçları geçen motorlu kuryeyi durduran polisin samimi uyarıları sosyal medyada takdir topladı.

 Sakarya'nın Serdivan ilçesinde

 

Serdivan ilçesinde 2. Cadde’de meydana gelen olayda paket siparişini yetiştirmeye çalışan motorlu kurye araçların sağından gittiği için trafik polisi tarafından durduruldu. Polisin kuryeyi durdurması üzerine aralarında geçen diyalog kask kamerasından kaydedildi. Kaydedilen görüntüde polisin samimi uyarıları sosyal medyada gündem oldu.

SAMİMİ UYARILAR

Kaydedilen görüntülerde polis memurunun, “Araçların sağından gitme. Çünkü hiçbir sürücü kolay kolay sağ aynasına bakmıyor. Ortadan git diyemem ama en azından canını tehlikeye atmazsın çünkü sağdaki sola geçmek için soldaki de sağa geçmek için ortay her zaman bakar ama senin gittiğin yöne kimse bakmaz sebebi ise sağda kaldırım var kimse gelemez diye düşünür. Gidersen çarpabilirler ve sende yere düşersin. Canının kıymeti olsun biraz, üç kuruş için canını tehlikeye atma” dediği anlar yer aldı. Sosyal medyada gündem olan görüntü için kullanıcılardan polise övgüler yağdı.

 

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Fatma başkanım hayırlı günler hayırlı olsun Başkanlığınız Helal olsun size en nihayet dize geldiler kadının fendi …………yendi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni eğitim öğretim döneminin açılmasıyla
Sıradaki Haber Kent Kart kuyruğunda yoğunluk var! Her yaştan insan orada