Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sakarya’daki lokantanın fiyatları şok etti!

İlimizin tanınan siyasetçilerinden Zekai Kahyaoğlu Sakarya Hendek’te yer alan bir restoranın fiyat listesini paylaşarak, “Sinek avlamak istemiyorsanız, fiyatları biraz aşağıya çekip sürümden kazanın” dedi.

İlimizin tanınan siyasetçilerinden Zekai

Gıda fiyatlarında yaşanan artış nedeniyle esnaf lokantaları da yılbaşı itibariyle fiyatlarında değişikliğe gidildi. Kocaeli’deki bazı ilçeler yen, fiyat tarifesine geçerken, vatandaşlar ise fiyatlardan yakınıyor.

KÖRFEZ VE GÖLCÜK’TE…

Lokantalarında yeni fiyat tarifesini uygulamaya başlayan Körfez’de sebze yemekleri 80 liraya dayanırken, Gölcük’te ise Kelle Paça 100, İşkembe 75, sebze yemekleri 80, prinç pilavı 40, komposto 35 lira oldu.

SAKARYA HENDEK’TE

Kocaeli’deki lokantalarda geçerli olan bu fiyat tarifeleri vatandaşlar tarafından eleştirilirken ilimizin tanınan siyasetçilerinden Zekai Kahyaoğlu Sakarya’nın Hendek ilçesinde bulunan bir lokantanın güncel fiyat tarifesini paylaştı.

“ZARARINA İŞLETECEK HALİ YOK”

Fiyat listesindeki uygun fiyatlar dikkat çekerken Kahyaoğlu paylaşımında, “Bakın bu fiyat listesi Hendek’te bir lokantaya ait fiyat listesi. Liste güncel. Bu esnafımız da para kazanıyor. Her halde zararına işletecek hali yok.

“ÇABUK ÇÖKER”

Sinek avlamak,zarar etmek istemiyorsanız fiyatları biraz aşağı çekip sürümden kazanın. Zira müşteri bulamayan iş yerleri çabuk çöker. Günaydın,iyi pazarlar” sözlerine yer verdi.
İşte o fiyat tarifesi:

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş
Sıradaki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin’i tanımaya davet ediyorum