Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sakla Beni 10 Bölüm İzle KESİNTİSİZ! Star TV Canlı Yayın Sakla Beni İzle! Sakla Beni Son Bölüm İzle 10 Bölüm Full İzle

Perşembe akşamları yayınlanan Sakla Beni yeni bölüm geldi. 4 Ocak Perşembe günü Star TV ekranındaki yerini alan Sakla Beni yeni bölüme İncila’nın hamileliği damga vurdu. Sakla Beni 10. bölümde Ozan İncila’yla evlenmek isteyince olanlar oldu. İşte Star TV canlı yayın Sakla Beni izle 10 bölüm linki..

Sakla Beni 10 bölüm izle ekranı geldi. Yapımını OGM Pictures’ın yaptığı Sakla Beni dizisi senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu kaleme aldı. Kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak gibi isimlerin paylaştığı Sakla Beni dizisi yeni bölüm zamanı geldi. 4 Ocak 2024 Perşembe günü ekran macerasına devam eden Sakla Beni ne zaman, Sakla Beni yeni bölüm ne zaman merak eden izleyiciye son dakika bilgisi geldi. 4 Ocak Perşembe Star TV yayın akışı inceleyen seyirciye canlı izle linki geldi. Sakla Beni yemi bölümde Ozan İncila’yla evlenmek isteyince Mete çıldırdı. Bir yanda Kadir, bir yanda Mete ve Ozan ile ne yapacağını şaşıran İncila hamile olduğunu öğrendi. İşte Star TV canlı yayın Sakla Beni izle 10 bölüm linki..

STAR TV CANLI YAYIN SAKLA BENİ İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN 

SAKLA BENİ 10 BÖLÜM FULL İZLE

4 Ocak Perşembe günü ekran macerasına devam eden Sakla Beni 10. bölüm geldi. Sakla Beni yeni bölüme İncila’nın hamile olduğu ortaya çıktı. Sakla Beni 10 bölüm izle ekranında Kont Ziya’nın yaptığı teklif herkesi şaşkınlığa uğrattı. Güvenebileceği birilerine ihtiyaç duyan Kont Ziya son hamlesiyle Kadir’i yanına çekmeyi başardı. Bir yandan da torunu Mete’ye bir ders vermeyi amaçlayan Ziya harekete geçti. İncila’dan ayrılmamak için kesin bir çözüm arayan Naz teyze olacağını öğrendi. Sakla Beni yeni bölümde Ziya’nın karşısına geçerek İncila’nın kendisi için ne kadar değerli olduğunu anlattı. Kont Ziya’nın davetlisi olarak akşam yemeğine gelen Kadir ve İncila stresli bir akşam yaşadı. Beklenmedik bir misafirin gelişiyle ortam bir anda gerildi. Naz’ı kıramayan İncila, Mete’yi bardan almaya gitti. Birbirlerinden uzak durmaya çalışan İncila ve Mete Kadir’in karşısında zor durumda kaldı. Ozan’ın İncila ile evlenmek istediği duyuldu ve ortalık karıştı Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Sakla Beni yeni bölümde..

SAKLA BENİ OYUNCULARI

Baran Bölükbaşı, Cemre Baysel, Uraz Kaygılaroğlu, Asude Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Uyar ve Tamer Levent

DİĞER VİDEOLAR