Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sakla Beni Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Sakla Beni Konusu Ne? Sakla Beni Oyuncuları

Star TV’nin yeni dizilerinden Sakla Beni için geri sayım başladı. İlk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Sakla Beni dizisinde neler yaşanacak merak edildi. Etkileyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla merakla beklenen Sakla Beni 1. bölüm ne zaman yayına girecek belli oldu. İşte Sakla Beni dizisi konusu ve oyuncuları..

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci gibi isimlerin paylaştığı Sakla Beni dizisi merak edildi. İki aile ve onların çocuklarının hikayesinin ekrana geleceği Sakla Beni dizisinde neler aktarılacak araştırıldı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Sakla Beni dizisi heyecanla beklenmeye başladı. Tanıtımıyla merak konusu olan Sakla Beni oyuncu kadrosu ve hikayesi araştırıldı. Peki, Sakla Beni dizisi ne zaman başlayacak? İşte merak edilen detaylar..

SAKLA BENİ NE ZAMAN?

Star TV ekranlarının yeni dönem dizisi Sakla Beni 2 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de ilk bölümüyle ekrana gelecek. 2 Kasım Perşembe akşamı izleyicisiyle buluşacak olan Sakla Beni dizisinin ilk bölümünde Mete ve Naz, zengin ve güçlü ailelerinin gözbebeği çocukları olarak görülecek. İkisi de şımartılmış, hayatta her istediğini almaya alıştı. Çocukluklarında ailelerin verdiği sözle başlayan hikayeleri, birbirlerinden kopamamalarıyla bugün evliliğe doğru akınca olanlar oldu. Yapımını OGM Pictures’ın, yönetmenliğini Nadim Güç’ün üstlendiği, senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun kaleme aldığı Sakla Beni dizisinin başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Şenay Gürler gibi isimler paylaşıyor.

 

SAKLA BENİ DİZİSİ KONUSU 

İki aile ve onların çocuklarının hikayesi Sakla Beni dizisinde Mete ve Naz, zengin ve güçlü ailelerinin gözbebeği çocuklarıdır. İkisi de şımartılmış, hayatta her istediğini almaya alışmıştır. Çocukluklarında ailelerin verdiği sözle başlayan hikayeleri, birbirlerinden kopamamalarıyla bugün evliliğe doğru akar. Fakat Naz’ın çocukluğundan beri yanında olan hizmetlisi İncila’nın ansızın Mete’nin karşısına çıkması, Mete’nin hayatta verdiği tüm kararları sorgulamasına neden olur. İncila ve Mete arasında yaşanan bu karşılaşma, Naz’ın tüm inatçılığıyla yazdığı bu hikâyenin yönünü değiştirip Mete’nin gerçek aşkı bulmasını sağlayabilecek mi?

SAKLA BENİ OYUNCULARI

Uraz Kaygılaroğlu

Cemre Baysel

Asude Kalebek

Şenay Gürler

Ceyda Düvenci

Nilüfer Açıkalın

Sevinç Erbulak

Gökşen Ateş

Kamil Güler

Nizam Namidar

Sera Tokdemir

Edip Saner

Açelya Devrim Yılhan

Sıla Korkmaz

Emine Uyar

Tamer Levent

DİĞER VİDEOLAR