Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sakla Beni Mete Kimdir? Uraz Kaygılaroğlu Kaç Yaşında? Uraz Kaygılaroğlu Dizileri

Son dönemin en popüler isimlerinden Uraz Kaygılaroğlu yeni adresi belli oldu. Star TV’de yayınlanan Sakla Beni dizisi ile izleyici karşısına çıkan Uraz Kaygılaroğlu kimdir merak edildi. Sakla Beni dizisinde Mete rolüne bürünen Uraz Kaygılaroğlu hayatına dair tüm bilgiler haberimizde..

Son dönemin en popüler

İlk bölümüyle ekrana gelen Sakla Beni dizisi izleyiciden tam not aldı. Naz, İncila ve Mete üçgeninde gelişen olaylar izleyici tarafından beğenildi. İlk bölümünde Naz’ın çocukluğundan beri bekleyip hayalini kurduğu gün geldi çattı. Mete Naz’la evlenmek üzere yurt dışından dönüş yaptı. İki aileyi de büyük bir telaş sararken Mete’nin karşısına çıkan İncila tüm planları alt üst etti. Naz’ın sağ kolu ve adeta yaşamdaki kum torbası olan İncila Mete’nin dikkatini çekti. Tüm bunların yaşandığı Sakla Beni dizisinde Mete rolünün gizemi çözüldü. Peki, Sakla Beni Mete’si Uraz Kaygılaroğlu kimdir? İşte yanıtı..

SAKLA BENİ METE ROLÜ

Sakla Beni dizisinde Mete rolüne Uraz Kaygılaroğlu hayat veriyor. Dizide Mete ve Naz isimli iki ailenin çocuklarının hayatı yaşanıyor. Naz ve Mete’nin evleneceği günü bekleyen aileleri bozulan planla şok oluyor. Naz’ın hizmetlisi İncila ile ikilinin araları bozuluyor. Zengin ve güçlü ailelerinin gözbebeği çocukları olan Mete ve Naz nikah masasından dönüyor. İkisi de şımartılmış, hayatta her istediğini almaya alışmış olan ikilinin ilişkileri İncila ile başka bir boyuta geçiyor. Naz’ın çocukluğundan beri yanında olan hizmetlisi İncila’nın ansızın Mete’nin karşısına çıkması tüm dengeleri değiştiriyor. Mete’nin hayatta verdiği tüm kararları sorgulamasına neden olan İncila Naz’ın düşmanı oluyor. Naz’ın tüm inatçılığıyla yazdığı hikayede ibre İncila’ya kayıyor. Bakalım mete ne yapacak..

URAZ KAYGILAROĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

30 Haziran 1987 İstanbul doğumlu Uraz Kaygılaroğlu aslen Balıkesirli. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunu olan Uraz Kaygılaroğlu Show TV’de yayınlanan Pis Yedili adlı gençlik dizisinde Can rolünü oynadı. Bu dizi sayesinde tanınırlığı arttı. Ardından Harem adlı dizide Feminen ağa rolünü canlandırdı. Eski Hikâye dizisinde Ömer rolünü oynayan Uraz Kaygılaroğlu bilgi yarışması sunuculuğu da yaptı. Kanal D’de yayınlanan Takip adlı bilgi yarışmasını sunan Uraz Kaygılaroğlu, Yedi Güzel Adam dizisinde Adil Erdem Bayazıt rolünü canlandırdı. Türkiye’de ve Azerbaycan’da popüler olan “Baba Candır ” dizisinde Haluk Güney rolünü oynayan Uraz Kaygılaroğlu; Kuyruk, Klavye Delikanlıları, Sefirin Kızı gibi yapımlarda yer aldı. 2014 yılında Melis İşiten’le evlenen Uraz Kaygılaroğlu 2019’da boşandı. Çiftin Ada isimli kızları var.

URAZ KAYGILAROĞLU INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN