Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sakla Beni’de İncila’nın gerçeği açığa çıkıyor… Kont Ziya’nın o hamlesi şaşkına çevirecek! Sakla Beni yeni bölüm ne zaman?

Star TV’nin sevilen dizileri arasında yer alan Sakla Beni, yeni bölüm fragmanı ile izleyicilerini heyecanlandırdı. İncila ile ilgili açığa çıkan önemli bilginin Kont Ziya’ya neler yaptıracağı merak edildi. İşte Sakla Beni’nin yeni bölüm konusuna dair ayrıntılar…

Star TV’nin sevilen dizileri

Yakın zaman önce yayına giren ve kısa süre içerisinde de geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Sakla Beni, son olarak yeni bölüm fragmanı ile gündeme geldi. Yeni yılın ilk haftasında heyecan dolu bir bölüm ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan dizide neler yaşanacağı merak konusu oldu.

Hem genç hem de tecrübeli pek çok oyuncuyu bünyesinde barındıran Sakla Beni, yeni bölüm fragmanı ile olay yarattı. Bu hafta 10’uncu bölümü ile Star TV’nin yayın akışında yer alacak olan dizide sürpriz gelişmelerin yaşanacağı görüldü. Peki, Sakla Beni’nin yeni bölümü ne zaman? Sakla Beni’nin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte ayrıntılar…

SAKLA BENİ’NİN YENİ BÖLÜMÜ HERKESİ ŞAŞIRTACAK

10’uncu bölüm fragmanı ile gündeme gelen Sakla Beni, izleyicisini heyecanlandırdı. Dizinin yeni bölümünde İncila’nın başına gelecek olanlar, herkesi şaşkına çevirdi.

Sakla Beni’nin yeni bölümünde evlilik için ikna olan Ozan durumu Ziya’ya açacak. Mete ve İncila bu esnada iyiden iyiye köşeye sıkışacak. Harekete geçmekten başka çaresi kalmayan Ziya, Atıf’ın evine gidecek. Aileler ise yaşanan gelişmelerin ardından en doğru kararı verebilmek adına çözüm yolları arayacak.

İncila’yı ikna etmek için bir hayli çaba harcayacak olan Naz, Ozan ile olacak olan evliliğin tamamen bir formaliteden ibaret olacağını ifade edecek. Kadir’e üzülen bir yandan da Mete’den uzak bir hayat kurmanın telaşına düşen İncila, olayların kendisinin dışında gelişmesinden ötürü bir hayli mutsuz olacak. Tüm bunlar yaşanırken Kont Ziya İncila ile ilgili önemli bir gerçeğe ulaşacak. Ziya’nın yapacağı hamle herkesi şaşkına çevirecek.

SAKLA BENİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

OGM Pictures’ın yapımcılığında, Nadim Güç’ün yönetmenliğinde çekilen Sakla Beni’nin 10’uncu bölümü 4 Ocak Perşembe akşamı saat 20:00’de izleyicisi ile buluşturulacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor