SALAHSUN HEKİMOĞLU ÖLÜM SEBEBİ: Salahsun Hekimoğlu Kimdir, Kaç Yaşında Öldü? Salahsun Hekimoğlu Oynadığı Diziler

Sinema ve dizi oyuncusu Salahsun Hekimoğlu vefatı sanat camiasını hüzne boğdu. Birbirinden farklı dizilerde oynayan ve seslendirme sanatçısı olarak da ünlenen Salahsun Hekimoğlu hayatını kaybetti. Peki, Salahsun Hekimoğlu kimdir? v-Salahsun Hekimoğlu kaç yaşında öldü? İşte yanıtı..

SALAHSUN HEKİMOĞLU ÖLÜM SEBEBİ: Salahsun Hekimoğlu Kimdir, Kaç Yaşında Öldü? Salahsun Hekimoğlu Oynadığı Diziler

Türk halkının sevilen ismi Salahsun Hekimoğlu hayatını kaybetti. 1988 senesinden itibaren film ve dizilere seslendirmeler yapan Salahsun Hekimoğlu ölüm nedeni merak konusu oldu. Oyunculuğa 2003 yılında Hayat Bilgisi dizisiyle başlayan Salahsun Hekimoğlu İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun oldu. Türk halkının sevdiği isimlerden olan Salahsun Hekimoğlu oynadığı diziler merak konusu oldu. Peki, Salahsun Hekimoğlu kimdir, kaç yaşında öldü? İşte Salahsun Hekimoğlu oynadığı diziler..

SALAHSUN HEKİMOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA ÖLDÜ?

Bedel, Asi, Arka Sokaklar, Acı Hayat gibi dizilerde rol oynayan Salahsun Hekimoğlu hayatını kaybetti. 2017 yılında ekrana gelen Payitaht Abdülhamid dizisinde Sadrazam Halil Paşa karakterini canlandıran Salahsun Hekimoğlu 74 yaşında vefat etti. Acı haberi duyuran Oyuncular Sendikası, "Değerli üyemiz Salahsun Hekimoğlu hayatını kaybetti. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun" denildi.

SALAHSUN HEKİMOĞLU OYNADIĞI DİZİLER

Sıla

Savcının Karısı

Sağır Oda

Derin Devlet

Osmanlı Kıyam

Kurtlar Vadisi

Kurt Kanunu

Kollama

Kırık Kanatlar

Kavak Yelleri

Hırsız Polis

Haziran Gecesi

Dudaktan Kalbe

Diriliş

Kaynak: Şermin Temur