Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe’nin olası rakibi belli oldu!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe’nin olası rakibi belli oldu. 3. Eleme turunda Lille ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, turu geçtiği taktirde Slavia Prag-Union SG eşleşmesinin galibiyle eşleşecek. Sarı-lacivertliler ilk maçı 20 ya da 21 Ağustos’ta oynayacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe’nin

Avrupa’nın kulüpler düzeyindeki 1 numaralı organzasiyonu Şampiyonlar Ligi’nde play-off turunun kuraları çekildi. İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminde Fenerbahçe’nin play-off turundaki muhtemel rakibi belli oldu. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Lille’i elemesi halinde play-off turunda Slavia Prag – Union SG eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

MAÇ TAKVİMİ

Sarı-lacivertliler, Lille’i eleyip play-off’a kalırsa bu turdaki ilk maçını 20 ya da 21 Ağustos’ta oynayacak. Bu turun rövanş karşılaşmaları ise 27-28 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Fenerbahçe play-off’u geçmesi halinde Şampiyonlar Ligi’nde lig aşamasına kalacak.

DEVLER LİGİ FİKSTÜRÜ

Şampiyonlar Ligi’nde sezon 17 Eylül’de başlayacak. Avrupa’nın kulüpler düzeyindeki en üst organizasyonunda final 31 Mayıs’ta Allianz Arena’da oynanacak.