Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şampiyonluğu merhum Muhtar Oğuz Bayraktar’a armağan ettiler!

1. Amatör Lig’in çiçeği burnunda kulüplerinden Kocaeli Körfezspor’da genç ve başarılı antrenörlerden Cemre Gurur Aktay unutulmayacak bir sezon geçirdiklerini belirtti. Aynı zamanda sıkı bir Kocaelispor taraftarı olan Aktay, şampiyonluğu Kadıköyspor ile oynanan final maçından 1 gün önce hayatını kaybeden Körfez Mahalle Muhtarı Merhum Oğuz Bayraktar’a hediye ettiklerini ifade etti.

1. Amatör Lig’in çiçeği

GÖNÜL BAĞI İLE BİR ARAYA GELİNDİ

Nokta Gazetesi’ne açıklamalar yapan Antrenör Cemre Gurur Aktay şu şekilde konuştu: Sezon oldukça yorucu geçti. Malum, bizleri yıkan deprem felaketi nedeniyle antrenman sorunu yaşadık. Ancak iyi toparlandık ve güzel bir aile ortamı yakaladık. Ekibi Ahmet Suğur hocam ile birlikte kurtuk. Hakikaten gönül bağı ile bir araya gelindi ve cüzi bir bütçe ile yola çıkıldı. 

 

BU YOLA BAŞ KOYDUK

Başkanımız, aynı zamanda Altınnal Otel’in sahibi Hasan Kahya. Onun öncülüğünde, mahallemizin esnafları ve takımımız bu yola baş koyduk. Normal sezonun ardından Play-Off’a kaldık. Yarı finalde Derbent Esnaf ile eşleştik. İlk devreyi 2-0 geride tamamladık. İkinci yarı rüzgarı arkamıza aldık ve 90 dakika 2-2 bitti. Uzatmalarda iki gol daha bulduk ve maçı 4-2 kazanarak finale kaldık. 

 

GERİ DÖNÜŞLERE İNANDIK

Finalde iyi futbol oynayan Kadıköyspor rakibimiz oldu. Bu maçı gerçekten tarih yazar. Karşılaşmanın başında kendi kalemize çok kötü bir gol attık. Derken 2 ve 3. golü buldular. Çok moralsizdik ancak bir önceki maçı hatırladık. Futbolda geri dönüşlerin her zaman olabileceğine inandık. Yunus Emre ile ilk golümüz geldi ve skor 3-1 oldu. Ama o sırada kırmızı kart gördük.

 

IŞIKLARI KAPATMADIK

3-1 geridesiniz 1 kişi de eksiksiniz… O an ışıkları kapatmamız lazım değil mi? Ancak öyle olmadı. Hamleler yaptık. Ender Demir hoca serbest vuruştan güzel bir gol attı, ardından oyuna sonradan giren ve bize çok büyük bir katkı sunan Bahadır Al attığı golle maçı 3-3’e getirdi. Her şey bir anda değişti ve bu kez uzatmalara moralli biz girdik.

 

RAKİBİMİZ 2, BİZ 1 PENALTI KAÇIRDIK

Uzatmaların ilk devresinde 4-3 öne geçtik. Skor 4-3’ken biz 10, rakibimiz 9 kişiydi. Avantaj bizdeydi, tam “Şampiyon oluyoruz” derken 120. dakikada çok basit bir hata sonrasında gol yedik ve müthiş maç da 4-4 sona erdi. Penaltılara bakamadık açıkçası. Rakibimiz 2, biz ise 1 penaltı kaçırdık. Maçı toplamda 8-7 kazandık ve 1. Amatör Lig’e çıktık. 

 

KADIKÖYSPOR’U TEBRİK EDERİM

Futbol adına çok değişik bir gündü. İki takım da maç içinde çok farklı duygular yaşadı. Allah’a şükürler olsun ki şampiyonluk bize nasip oldu. İlçemizin takımlarından Kadıköyspor’u da ayrıca tebrik ederim. Çok iyi mücadele ettiler. Onlar için de kırıcı bir maç oldu. Tabii ki sevindik ancak bu sevincimizi buruk bir şekilde yaşadık. Körfez Mahalle Muhtarımız Oğuz Bayraktar’ı kaybettik. 

 

MUHTARIMIZA VE AİLESİNE HEDİYE EDİYORUZ

İnanın bu vefat bizleri çok kötü etkiledi. Şampiyonluğumuzu göremediği için çok çok üzgünüz. Kocaeli Körfezspor olarak şampiyonluğumuzu Oğuz muhtarımıza ve ailesine hediye ediyoruz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Bu kulüp onu unutmayacak. Yeni sezon öncesi de Hasan başkanımız şampiyonluk yemeği verdi. Başkanımız yeni sezonda da “Varım” dedi. Ahmet hocamız ile de anlaşırlarsa güzel bir takım kurma hedefimiz var. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.