Samsunspor Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak?

Süper Lig’in 9. hafta heyecanında, yeni yükselen Samsunspor, evinde Başakşehir’i ağırlıyor. Lige yeni yükselmenin verdiği enerjiyle maça çıkmaya hazırlanan Samsunspor, aldığı mağlubiyetlerin ardından teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayırmış, Markus Gisdol ile yeni bir döneme başlamıştı. Karadeniz temsilcisi, taraftarının önünde sezonun ilk galibiyetini Başakşehir karşısında almak istiyor.

Çağdaş Atan yönetimindeki Başakşehir ise, son dönemde yakaladığı çıkışla daha üst sıralara tırmanmanın peşinde. İstanbul temsilcisi, deplasmanda zorlu Samsunspor deplasmanında da 3 puan arayacak.

Maçın Detayları

  • Stadyum: Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu
  • Tarih ve Saat: Bugün, 22 Ekim saat 19.00'da.
  • Hakem: Maçı Murat Erdoğan yönetecek.

Takım Kadroları Hakkında Bilgiler: Samsunspor'da Rick Van Drongelen ve Marc Bola maç kadrosunda yer alırken, Taylan Antalyalı'nın sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyeceği belirtildi. Başakşehir'de ise kaleci Muhammed Şengezer'in sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği, ancak sakatlıklarını atlatan Serdar Gürler ve Leou Duarte'nin ise forma giymesi bekleniyor.

Futbolseverler bu zorlu mücadeleyi ekran başında takip edecekler. Maçın hangi kanalda yayınlanacağına dair bilgi ise henüz paylaşılmamış. Taraftarlar bu önemli karşılaşmayı heyecanla bekliyor.