Samsunspor Konyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Samsunspor Konyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Samsunspor ile Konyaspor arasındaki Trendyol Süper Lig maçı, heyecanla beklenen karşılaşmalardan biri. Futbolseverler, bu mücadeleyi izlemek için kolları sıvadı. İşte Samsunspor - Konyaspor maçıyla ilgili merak edilen detaylar:

21 Aralık Perşembe günü oynanacak Samsunspor - Konyaspor maçı, saat 17:00'de başlayacak. Maç, Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Karşılaşmayı izlemek isteyenler, Bein Sports 2 ve beIN Sports Tod TV kanallarını tercih edebilirler. Bein Sports 2, Digiturk 78, Kablo TV 233 numaralı kanallar üzerinden, Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilir. beIN Sports Tod TV ise numaralı kanallar üzerinden Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilir.

Samsunspor - Konyaspor maçını CANLI izlemek isteyenler için önerimiz, resmi yayın platformlarını veya bu kanalların online izleme seçeneklerini değerlendirmeleridir.

Futbol tutkunları, bu kritik karşılaşmayı heyecanla beklerken, her iki takıma da başarılar diliyoruz. Maçın sonucu, ligdeki sıralamayı etkileyecek önemli bir faktör olabilir.

Kaynak: HABER MERKEZİ