Şanbaz Yıldız’a Genel Merkez görevi

İyi Parti İl eski Başkanı Şanbaz Yıldız’a önemli görev. Genel Merkezde koordinatör oldu

Şanbaz Yıldız’a Genel Merkez görevi

İyi Parti’de bugün hareketli gelişmeler yaşanıyor. İyi Parti İl eski Başkanı, son genel seçimlerde partisinin Kocaeli 2. Sıra Milletvekili adayı gösterilen Şanbaz Yıldız’a Genel Merkez görevi verildi. Şanbaz Yıldız, İyi Parti Yerel Yönetimler Başkanlığına bağlı olarak 5. Bölge Koordinatörü olarak görevlendirildi. Şnabaz Yıldız, Kocaeli, Düzce, Sakarya, Bolu, Yalova, Bursa ve Bilecik illerinden sorumlu olacak.

5. BÖLGE KOORDİNATÖRÜ

Bu görevlendirmeyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Şanbaz Yıldız, “Başaracağız… Yerel seçimlere kısa bir süre kala, Genel Başkan Yardımcımız Burak Akburak’ın çağrısıyla önemli bir sorumluluk üstlendim. İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı 5. Bölge Koordinatörü olarak görevlendirildim.

7 İLDEN SORUMLU

Kocaeli başta olmak üzere Düzce, Sakarya, Bolu, Yalova, Bursa ve Bilecik illerimizin yerel seçimlere dönük koordinasyonu şahsıma verildi. Yoğun bir çalışma sürecine girmeden önce, Genel Başkanımız Meral Akşener’e, Genel Başkan Yardımcımız Burak Akburak’a teşekkürlerimi sunuyorum. Bu 7 ilimizde yerel seçim sürecinin partimiz açısından en iyi şekilde geçmesi için canla başla çalışacağımı Kocaeli kamuoyuna sunmak istiyorum. Hep birlikte başaracağız.”

ŞANBAZ YILDIZ KİMDİR?

1963’te Ankara’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve Ankara’da tamamladı. Ankara’da Lise öğrenimi görürken 1980 darbesinde yargılananlar listesinde yer aldı. Darbe yıllarında Ankara Ülkü Ocakları 2. Başkanlığı görevini yürüttü. 1989 yılında Kocaeli’ye yerleşen Yıldız, Kocaeli İYİ Parti İl Başkanlığı görevini yürüttü. Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesinden mezun olan Yıldız, Kocaeli İYİ parti 2. sıradan milletvekili adayı olarak gösterildi. Son olarak Kocaeli, Düzce, Sakarya, Bolu, Bursa, Bilecik ve Yalova illerinden sorumlu, İyi Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı 5. Bölge Koordinatörü olarak görevlendirildi.