Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sancaklı: 25 gün önceki Bursa maçı ile şimdiki takım arasında çok fark var

Gölcükspor Teknik Direktörü Cevdet Nail Sancaklı, Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtlarken, Uzunköprü maçında beklentilerin altında olduklarını belirtti.

Gölcükspor Teknik Direktörü Cevdet

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısı itibari ile Türkiye’nin namağlup tek teknik direktörü kalan Gölcükspor Teknik Direktörü Cevdet Nail Sancaklı’nın bu unvanı Edirne’de sona erdi ve Uzunköprüspor’a 2-1 mağlup olan Gölcükspor 3 maç sonunda 3 puanda kaldı. Sancaklı, Nokta Gazetesi’ne maçı değerlendirirken şunları söyledi: Baştan ifade edeyim… İyi oynayamadık… Saha şartları amatörden de beterdi ancak bu durum bizim bahanemiz olmamalı. İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık.

UZUNKKÖPRÜ İÇ SAHA SORUN ÇIKARIR

Uzunköprü dinamik, koşan, alan kapatan ve agresif bir takım. Özellikle iç sahada herkese sorun yaratabilir. Maçın ilk yarısında gol olmadı ve kalecimiz Mertcan iki önemli top çıkardı. İkinci yarının başında Alperen kırmızı kart gördü. İlk sarı kartta rakibine faul yaptı, ikinci kartta ise ceza sahası içinde ikili mücadelede yerde kalınca hakem aldatmaya yönelik bir karar olduğunu düşünerek ikinci kartını çıkardı.

ANLAYAMIYORUM

Yine de golü bulduk ve rakibi kaosa sürükledik. 2-3 pozisyonu değerlendiremedik ve rakibi kıramadık. Uzun toplarla geldiler ve 80. dakikada karambol bir gol yedik. Maç bitmek üzereyken serbest vuruş kazandılar. Uzak noktada son vuruşu yaptılar ve skor 2-1 olduktan 1 dakika sonra da maç bitti. Futbolda kazanmak da var, kaybetmek de var, eyvallah… Ama 25 gün önceki Bursa maçı ile şimdiki takım arasındaki farkın çok olmasını anlayamıyorum.

HAKEM FACİASI GELİYOR

Bu durumu toparlayacak olan bizleriz ve inanıyorum ki Uzunköprü maçından ders çıkaracağız. Verdiğimiz pas tercihleri, bireysel hataları en az seviyeye çekeceğiz. Kendimize ait olan eksikleri paylaştım. Daha büyük fotoğrafa baktığımızda ise ülkeyi bekleyen bir hakem faciası geliyor. Bence en büyük sorun bu.

BU İMTİHANI GEÇMEMİZ GEREKİYOR

BAL zorlu bir ligdir ama ne kadar stajyer hakem varsa BAL’da görevlendiriliyor. Çok yetersizler ve hakemlerden şikayetçi olmayan neredeyse kimse yok. Bu imtihanı geçmemiz gerekiyor. Evet, kötü sahada talihsiz bir maçı geride bıraktı. Bizim de şapkayı ellimize almamız ve düşünmemiz gerekiyor. Şunu açık bir şekilde ifade etmem gerekir ki, teknik ve taktik anlamda gereken her şey yapılıyor.

KAPANAN TAKIMLARI AÇMAK ZORUNDAYIZ

Eğer sistem olmasaydı biz bu galibiyetleri alamazdık. Maçın ardından otobüste futbolcularımızla değerlendirme yaptık ve “Bir daha böyle bir şey olmayacak hocam” dediler. Doğru, rakipler bizi hedef takım olarak gördükleri için kapanıyorlar. Farkındayız ancak Gölcükspor şampiyon olacaksa kapanan takımları da açmak zorunda. Bunu da başaracağız.