Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sancaklı: Futbolcuların karakteri sahaya da yansıyor

Gölcükspor Teknik Direktörü Cevdet Nail Sancaklı, Bursaspor galibiyetini Nokta Gazetesi’ne değerlendirdi. Son derece karakterli futbolculara sahip olduklarının altını çizdi ve “Futbolcuların karakteri sahaya da yansıyor” dedi.

Gölcükspor Teknik Direktörü Cevdet

AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM

Bursaspor gibi büyük bir camiayı kupadan eledikleri için mutlu olduğunu belirten Sancaklı şu şekilde konuştu: Ligi iyi hazırlanan bir takımız. Kupa maçlarını da hazırlık maçları olarak görüyoruz. Bursa camiası çok büyük bir camia. Gölcükspor’un Bursaspor karşısında varlık göstermesi, turu geçmesi bizi gerçekten memnun etti. Tüm yöneticilerimize, teknik ekibimize, futbolcularımıza ayrı ayrı teşekkür ederim.

 

NE YAPACAĞIMIZI BİLİYORUZ

Her maçın bir hikayesi vardır ve Bursaspor maçının hikayesini de bu şekilde yazdık. Camiamıza hayırlı uğur olsun. Bundan sonraki asıl hedefimiz lig. Ligde de istikrarlı bir şekilde gitmek istiyoruz. Umarım bunu da gerçekleştirebiliriz. Sezon başlıyor ve ilk maçımız Taç Spor ile deplasmanda olacak. Rakibimizi henüz analiz etmedik, önümüzde birkaç gün zamanımız var ancak biz ne yapmak istediğimizi biliyoruz.

 

HEPSİNDEN ÇOK MEMNUNUM

Takım olarak iyi durumdayız ve her maçı ayrı ayrı düşünüyoruz. En kısa sürede de tüm taraftarımıza çok iyi futbol oynayan bir Gölcükspor göstereceğiz. Geçen sezondan beridir yenilmezlik serimiz var. Kısacası kazanma alışkanlığını elde ettik. Bu devamlılığı sezonun ilk maçı ile birlikte sağlamak istiyoruz. Bir birinden kaliteli futbolcularımız var. Birini sayıp diğerini saymamak olmaz. Hepsinden çok memnunum, verim alıyorum. Onların karakterleri sahaya da yansıyor. İşimiz de haliyle bir daha kolaylaşıyor.