Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sancaklı: Ufak bir kaza

Gölcükspor Teknik Direktörü Cevdet Nail Sancaklı, 0-0 sona eren Kullarspor maçının ardından Nokta Gazetesi’ne konuştu. Sancaklı beraberliği ufak bir kaza olarak yorumladı.

Gölcükspor Teknik Direktörü Cevdet

İLK YARI DAHA EFEKTİF OLMALIYDIK

İlk yarıda istediklerini yapamadıklarını belirten Sancaklı şu şekilde konuştu: Zor maç olacağı belliydi. Kent derbisinin de psikolojik etkisi vardı. Maça Kullar daha iyi başladı. Ardından toparladık, ilk yarı biraz daha efektif oynamamız gerekiyordu, olmadı. İkinci yarı oyunun genelinde top bizdeydi, pozisyonları da bulduk, maalesef gole çeviremedik. Ligin havası farklı. Ufak tefek kazalar olabilir. Oyuncularıma da söyledim. Anlayışımızı sahaya yansıttığımız zaman çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

BİZİ ETÜT ETMİŞLER

Kupada oynadık, Bursa maçı TV’den yayınlandı. Gölcük’teki maçlarımızı izlediler, dolayısıyla bizi etüt etmişler. Ancak karşımızda da yatırım yapmış bir takım vardı. Orada da iyi futbolcular var. Kullarspor umarım bundan sonraki maçlarda da can siper hane oynar. Onlara da başarılar diliyorum. Kaybetmeden devam ediyoruz ancak tüm takım içeride maçları da almamız gerektiğinin de fazlasıyla farkındayız.

GÖLCÜKSPOR İYİ YOLDA

Önümüzdeki maçlarda iç sahada kayıp vermeden yolumuza devam etmek zorundayız. Gölcükspor iyi yolda. Kullar maçını ufak bir kaza olarak görüyorum. Tabii içeride taktik savaşları da var. Hakemler hakkında konuşmam ancak Kübra hoca biraz oyunu hızlandıramadı. Çok yatan oldu. Hakemlerimizin buna fırsat vermemesi, futbol oynatmayı bizden daha çok istemesi lazım.