Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sancaklı: Yiğit düştüğü yerden kalkar

Gölcükspor Teknik Direktörü Cevdet Nail Sancaklı Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. Sancaklı “Yiğit düştüğü yerden kalkar” dedi ve İFA maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Gölcükspor Teknik Direktörü Cevdet

KREDİMİZDEN TÜKETTİK

Önlerinde uzun haftaların olduğunu belirten Gölcükspor Teknik Direktörü Cevdet Nail Sancaklı şu şekilde konuştu: Bu düşüşün hiçbir haklı tarafı yok. Uzuköprü maçında öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık. Bahane çok ama bunlara sığınamazsın. Biz hedefe giden bir takımız. Geçen sezon 13 puanı 3 puana kadar indirdik, ligin boyu kısa kaldı demiştik. Bu sezon için de oynanacak daha çok maç var. Ben ve oyuncularım asla ümitsiz değiliz, hiçbir şey bitmedi ama kredimizden tükettiğimizi düşünüyoruz. Bundan sonra daha ciddi, daha irade gösteren bir takım olarak sahada olmak istiyoruz.

DERDİMİZİ KİME ANLATACAĞIZ

Son maçta elimizden geleni yaptık. Kırılma anlarını biliyorsunuz. Hakemlerle ilgili de sıkıntı var. Uzunköprü maçında da yaşadık. Derdimizi kimse anlatacağız bilmiyoruz ama bazı konularda arıza yaşıyoruz. Emre Okur’un nizami şekilde rakibinden kazandığı top için faul dedi, atılan golü vermedi. Öne geçtiğimizde rakibi söküp atacaktık ancak yan toptan gol yedik. Çıkarmak için pozisyonlar da bulduk, oyun içinde sistem değiştirdik ve 3’lüye döndük. Şanssız bir penaltı kaçırdık. Bunlar futbolda var.

FUTBOLCULARIMIZ DA ÇOK ÜZGÜN

Kupa maçlarında belli bir çizgi yakalayan, oynadığı maçlarda alkışlanan bir Gölcükspor vardı. Ancak bu oyunu lige yansıtamadık. Son 3 maçta 1 puan alabildik. Futbolcularımız da çok üzgün. Yetenekli gençlerimiz ve deneyimli futbolcularımız var. Yiğit düştüğü yerden kalkar misali, Gölcükspor’a yakışan bir takım olacağız. Bundan kimsenin bir şüphesi olmasın.

HEDEF MUTLAK 3 PUAN

Rakibimiz İFA… Sertaç hocamız bilgileri verdi. Analizlerimizi yaptık. İyi bir takım bizi bekliyor. Yaratıcı oyuncuları var. Zaaflarını da biliyoruz. Taktiksel bir maç olacak. Gerçek gücümüzü sahaya yansıttığımızda rakibin kim olduğu önemli değil. Serbay ve Tolunay ile ilgili son durum maç günü belli olacak, Alperen de dönüyor. Hedefimiz mutlak 3 puan.