Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sandık Kokusu 11. Bölüm İZLEME LİNKİ: Show TV CANLI YAYIN Sandık Kokusu 11 Bölüm İzle Full Tek Parça! Sandık Kokusu Son Bölüm İzle 11 Bölüm

Sandık Kokusu 11 bölüm zamanı geldi. İzleyicilerin dört gözle beklediği Sandık Kokusu yeni bölüm Karsu, “Benim sevgilim Atilla” deyince Reha çıldırdı. 21 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelen Sandık Kokusu 11 bölüm Adnan Filiz’in kapısına dayandı. İşte Show TV Sandık Kokusu 11 bölüm izle linki..

Show TV çarşamba dizileri listesinde ilk sırada yer alan Sandık Kokusu 11 bölüm izle ekranı açıldı. Meriç Aral, Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili hayranlarının dört gözle beklediği Sandık Kokusu yeni bölüm yayına girdi. 21 Şubat Çarşamba akşamı Show TV canlı yayın ekranında yerini alan Sandık Kokusu 11 bölüm başladı. Sandık Kokusu 11. bölüm aşk resmen başladı. Karsu Atilla’nın dudaklarına yapıştı. Reha’yı çıldırtan anların ardından Karsu’dan Reha’ya, “Atilla benim sevgilim” çıkışı geldi. Her hafta çarşamba günleri yayınlanan Sandık Kokusu yeni bölüm 11. bölüm Adnan Filiz’in kapısına dayandı. Geçmiş hesaplaşması başladı. İşte beklenen Show TV Sandık Kokusu 11 bölüm full izleme linki.

https://www.youtube.com/watch?v=Xf2bqOyJ__s

SANDIK KOKUSU 11 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA

Sandık Kokusu 11 bölüm izle full HD tek parça aşk üçgeni izleyiciyi heyecanlandırdı. 21 Şubat Çarşamba günü saatler 20.00 olduğunda yayınlanan Sandık Kokusu dizisi 11. bölümde Atilla ve Karsu aşkı resmen başladı. Her hafta çarşamba günleri yayınlanan Sandık Kokusu yeni bölümde Karsu’nun herkesin karşısında “Benim sevgilim Atilla” diyerek onu öpmesi dikkat çekti. Birbirinden ünlü oyuncular Özge Özpirinççi, Necip Memilli, Demet Akbağ, Metin Akdülger gibi isimleri buluşturan Sandık Kokusu 11. bölümde Filiz ve Karsu hem Reha hem de Irmak ile sınanmaya başladı. Atilla kardeşi Mert ile karşılaştı ve Atilla’nın geçmişi tekrar gün yüzüne çıktı.

 

SANDIK KOKUSU SON BÖLÜM 11 BÖLÜM FULL İZLE

21 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanan Sandık Kokusu 11. bölüm Reha’nın kıskançlığına daha fazla dayanamayan Karsu Atilla’nın dudaklarına yapıştı. Karsu ile Adnan karşı karşıya gelince sesler bir hayli yükseldi. Irmak aniden fenalaşınca hastanede hamile olduğu ortaya çıktı. Sandık Kokusu yeni bölümde Reha ve Karsu arasında büyük tartışma yaşandı. Reha’nın sert sözleri izleyicilerin odak noktası olurken Reha’yı çıldırtan Karsu ve Atilla yakınlaşması geceye damga vurdu. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam 8’de Sandık Kokusu 11 bölümde..

DİĞER VİDEOLAR