Sandık Kokusu 12. Bölüm Fragmanı GELDİ: Show TV Sandık Kokusu Yeni Bölüm Fragmanı Karsu Atilla Aşkı Alevlendi

Sandık Kokusu 12. bölüm fragmanı yayına girdi. Show TV sevilen yapım Sandık Kokusu son bölüm ardından Irmak ve Filiz krizi büyüdü. 28 Şubat Çarşamba akşamı izlenecek Sandık Kokusu yeni bölümde bu kez Atilla'dan öpücük hamlesi geldi. Aşk resmen başladı. İşte Sandık Kokusu 12 bölüm fragmanı..

Sandık Kokusu fragman bekleyen izleyiciler son bölüm ardından geri sayıma geçti. Her çarşamba yeni bölümü yayınlanan Sandık Kokusu son bölüm Karsu ve Atilla yakınlaşması geceye damga vurdu. Atilla'nın kardeşi Mert Melek bir grup sokak çetesi tarafından darp edilince hem parasız hem evsiz kaldı. Mert'in yardımına Filiz, Karsu ve Irmak koştu. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Necati rolüyle sevilen Sercan Badur, Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı Mert Melek başına gelen işler iyice arttı. Her çarşamba Show TV'de yayınlanan Sandık Kokusu son fragman bir sonraki bölümde neler olacağını gösterdi. Reha'ya inat Atilla'yı öpen Karsu bu kez Atilla'dan gelen hamleyle şoke oldu. İşte Sandık Kokusu 12. bölüm fragmanı..

SANDIK KOKUSU 12. BÖLÜM FRAGMANI

İzleyicilerin beklediği Sandık Kokusu 12 bölüm fragmanı yayınlandı. Çok sayıda seyircinin takip ettiği Sandık Kokusu yeni bölüm Atilla, yıllar önce babasının verdiği görevi gerçekleştiremeyip kardeşine herkesten gizli bir hayat sundu. Ama kardeşi Mert yıllar sonra karşısına çıktı. Irmak ve Adnan cephesinde boşanma rüzgarları esmeye başladı. Adnan çareyi Filiz’e gitmekte buldu. Yıllar sonra Adnan’ı karşısında gören Filiz şaştı kaldı.

Sandık Kokusu 12. Bölüm Fragmanı GELDİ: Show TV Sandık Kokusu Yeni Bölüm Fragmanı Karsu Atilla Aşkı Alevlendi - Resim : 1

Sandık Kokusu 12. bölüm Ozan’ın yokluğu Karsu ve Deniz’i endişelendirmeye başladı. Atilla’nın aklına geçici bir çözüm geldi. Bu sırada Irmak hastalanınca sır perdesi aralandı. Filiz, Karsu ve Irmak bebek müjdesi karşısında şaşkına döndü. Hala Karsu’yla uğraşan Reha'nın ders alması gerektiğini anlayan Karsu Atilla'nın dudaklarına yapıştı. Sandık Kokusu yeni bölümde Atilla'dan Karsu'da sevgili gibi öpücük geldi. Sandık kokusu 12. bölüm 28 Şubat Çarşamba akşamı Show TV'de..

Benzer Videolar