Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SANDIK KOKUSU 16. BÖLÜM CANLI İZLE SHOW TV: Sandık Kokusu 16 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Sandık Kokusu Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Başrollerini Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ’ın paylaştığı Sandık Kokusu 16. bölüm full izle ekrana geldi. 27 Mart Çarşamba günü yayınlanan Sandık Kokusu yeni bölüm Hasan resmen Filiz’e abayı yaktı. Karsu’nun ani değişimi Cennet Sitesi’ni birbirine kattı. İşte Show TV canlı Sandık Kokusu izle 16 bölüm..

Başrollerini Özge Özpirinçci ve

Sandık Kokusu 16. bölüm izle sorgusu yapan izleyiciler yeni bölüme odaklandı. 27 Mart Çarşamba akşamı ekrana gelen Sandık Kokusu son bölüm izle 16. bölüm Karsu Irmak’a tüm gerçekleri haykırdı. Cennet Sitesi’nde işler tepetaklak oldu. Atilla’yla otelde buluşacağını söyleyen Karsu’nun hain planı herkesi şoke etti. Sandık Kokusu 16 bölüm full izle Adnan’ı yatakta başka bir kadınla basan Filiz ne kadar üzülse de gerçekler ortaya çıktı. Başrollerini Özge Özpirinçci, Uğur Yücel, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili gibi isimlerin yer aldığı Sandık Kokusu 16. bölüm kaçırmayın. İşte Show TV canlı Sandık Kokusu izle 16 bölüm ekranı..

SANDIK KOKUSU 16. BÖLÜM İZLE SHOW TV CANLI YAYIN

SANDIK KOKUSU 16 BÖLÜM FULL İZLE

Sandık Kokusu 16 bölüm full izle Karsu ve Irmak için hesaplaşma vakti geldi. Yıllar önce üvey babasıyken Adnan’la kaçan Irmak, annesi Filiz’i yerle bir ettiği durumu kendisi yaşadı. Irmak’ın belgeleri için eve giden Filiz, Adnan’ı yatakta genç bir kadınla basınca gözlerine inanamadı. Yıllar önce yaşadıklarını bu kez Adnan kızı Irmak’la evliyken yaşayan Filiz ne yapacağını şaşırdı. Sandık Kokusu son bölüm full izle Karsu tüm gerçekleri Irmak’a söyledi. Adnan’ın onu aldattığını öğrenen Irmak krize girdi. Adnan’ın ihanet haberini alan Irmak’ın gerilimi zirveye çıktı. Adnan’ın öfke dolu tepkisi atmosferi daha da gerdi. Atilla’dan intikam almak isteyen Karsu onu bir otele çağırdı. Karsu’nun gelmesini bekleyen Atilla karşısında Lale’yi görünce şoke oldu. Sandık Kokusu 16 bölüm 27 Mart Çarşamba akşamı 20.00’da Show TV’de..