Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sandık Kokusu 3 Bölüm Fragman Geldi! Çarşamba Dizileri Sandık Kokusu Fragmanı Yeni Bölüm

Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ hayranlarını ekran başına çivileyen Sandık Kokusu dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu Sandık Kokusu son bölüm ardından gözler yeni bölüm tanıtımına çevrildi. Çarşamba dizilerinden olan Sandık Kokusu 3 bölüm fragman yayınlandı. İşte merakla beklenen Sandık Kokusu 3. bölüm fragmanı..

Show TV’nin son dönem yapımlarından olan Sandık Kokusu adını zirveye yazdırdı. Çarşamba akşamı dizilerini geride bırakan Sandık Kokusu reytingleri alt üst etti. Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ hayranlarının sorunlu anne kız ilişkisini pürdikkat takip ettiği Sandık Kokusu fragmanı geldi. 13 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelen Sandık Kokusu son bölüm ardından sevilen dizinin yeni tanıtımı yayınlandı. Soluksuz takip edilen Sandık Kokusu 2 bölüm ardından izleyicilerin gündeminde ilk sıraya yerleşen Sandık Kokusu dizi oyuncuları tek tek araştırıldı. Reytingleri alt üst eden Sandık Kokusu senaristi yine olaylı bir bölüm yazdı ve olaylar durmadı. Çarşamba dizileri arasında zirveye yerleşen Sandık Kokusu 3 bölüm fragman ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte Sandık Kokusu 3 bölüm izle ekranı..

SANDIK KOKUSU 3 BÖLÜM FRAGMAN İZLE

Sandık Kokusu son bölüm ardından gözler yeni bölüm tanıtımına çevrildi. İzleyicilerin merakla beklediği Sandık Kokusu 3 bölüm fragmanı geldi. 20 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek Sandık Kokusu 3. bölüme Filiz ile Karsu hesaplaşması damga vuracak. Filiz, “Sen benim neler çektiğimi biliyor musun? Öldüm ben. Küsüp giden sendin. Kızım bilerek mi kaybettim ben çocuğu deli deli konuşma” diyerek kızına olanları anlatacak. Oğlu Kuzey’i kaybettiği için annesini affedemeyen Karsu ise, “Bende öldüm. Senin yüzünden benim hayatım kaydı. Sen bana yalan söyledin. Sen bana annelere bile güvenilemeyeceğini öğrettin ve bu ne kadar acı bir ders sen biliyor musun bunu” deyince olanlar olacak. Bir daha Adana’ya dönmeyeceğini söyleyen Karsu resti çekecek. Filiz’in kiracısı Atilla ile Karsu’nun tanışmasını seyreden izleyiciler ikili arasında yeni bir aşk mı alevlenecek merak içinde. Sandık Kokusu yeni bölüm 20 Aralık Çarşamba akşamı 20.00’da..

SANDIK KOKUSU DİZİ OYUNCULARI

KARSU Özge Özpirinçci

FİLİZ Demet Akbağ

ATİLLA Metin Akdülger

REHA Necip Memili

OZAN Şahin Sancak

ŞÜKRAN İnci Şen

TÜRKAN Nalan Okçuoğlu

İPEK Arya Bozabalı

EKREM Emre Şen

GÜLAY Sedef Pehlivanoğlu

TILSIM Mina Akdin

KUZEY Sarp Kaan Altınçapa

SELİN Miray Yeral

 

DİĞER VİDEOLAR