Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sandık Kokusu 4 Bölüm İzle KESİNTİSİZ! Show TV Sandık Kokusu 4. Bölüm Full Tek Parça İzle! Sandık Kokusu Son Bölüm İzle Youtube

27 Aralık Çarşamba günü saat 20.00 olmasını bekleyen izleyicilere Sandık Kokusu yeni bölüm özeti geldi. Show Tv dizilerinden olan Sandık Kokusu 4. bölüme Karsu ile annesi Filiz’in geçmiş hesaplaşması damga vurdu. Atilla’nın gerçek yüzü ortaya çıktı. İşte Sandık Kokusu 4 bölüm izle kesintisiz ekranı..

2023 yılının enleri arasında yer alan Sandık Kokusu son bölümü geldi. 27 Aralık Çarşamba Show TV çarşamba dizilerinden olan Sandık Kokusu bölümleri arasına bir yenisi daha eklendi. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili yer aldığı hikaye reyting rekorları kırdı. Ekrana gelen bölümlerle oldukça ses getiren Sandık Kokusu yeni bölüm başladı. 2023 yılının son bölümü ile izleyici karşısına çıkan Sandık Kokusu 4. bölüme Karsu ile annesi Filiz’in geçmiş hesaplaşması dama vurdu. Filiz’in kiracısı Atilla ile Karsu arasında yaşananlar ardından, “İstersen elini tutabilirim” talebi geldi. Bu akşam ekrandaki yerini alan Sandık Kokusu son bölüm izle youtube adresindeki bölümlere yenisi eklendi. 27 Aralık Çarşamba yayınlanan Sandık Kokusu 4 bölüm izle ekranında Atilla’nın geçmişi ile yeni yüzü arasındaki gitgeller başladı. İşte nefeslerini tutan seyirciler için Sandık Kokusu 4 bölüm izle kesintisiz linki..

SANDIK KOKUSU 4 BÖLÜM İZLE FULL TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=EOjmObnIExk

SANDIK KOKUSU 4 BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE

Karsu ile Filiz’in çalkantılı anne kız hikayesinin işlendiği Sandık Kokusu yeni bölüm geldi. 27 Aralık Çarşamba yayınlanan Sandık Kokusu fragman binlerce kez izlendi. Yeni bölümde Atilla’nın karanlık geçmişi gün yüzüne çıktı. Sandık Kokusu 4. bölüm bekleyen izleyiciye gizemli kiracının aslında kim olduğu sahnelendi. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili yer aldığı Sandık Kokusu oyuncuları araştırılırken bir yandan da yeni bölüm gelişmeleri sıralandı. Kalpleri yaralı bir anne kız ilişkisine odaklanan Sandık Kokusu yeni bölümde Filiz ve Karsu karşı karşıya geldi ve büyük hesaplaşma başladı. Karsu’nun, “Belki önüme çıkan ilk adamla evlenmezdim” sözlerini duyanlar hüzünlendi. Filiz’in yeni kiracısı Atilla’nın sırrı baş gösterdi. Karsu’nun bir daha Adana’ya dönmeyeceğini anlayan Reha İstanbul yolunu tuttu. Hem çocukların derdiyle hem de annesi Filiz’le uğraşan Karsu, göründüğünden çok farklı biri olan Atilla’nın yüzünü gördü. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Sandık Kokusu yeni bölümde..

SANDIK KOKUSU OYUNCULARI

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Şahin Sancak, İnci Şen, Nalan Okçuoğlu, Arya Bozabalı, Emre Şen, Sedef Pehlivanoğlu, Mina Akdin, Sarp Kaan Altınçapa, Miray Yeral

DİĞER VİDEOLAR