Sandık Kokusu Adnan Kimdir? Levent Can Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Levent Can Hangi Dizilerde Oynadı?

Show Tv ekranında yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde bomba patladı. Eski kocasıyla kızının evlendiğini duyan Filiz şoke oldu. Yıllardır küs olduğu kızı Irmak ile karşılaşan Filiz karşısında eski kocası Adnan'ı gördü. Peki, Sandık Kokusu Adnan kimdir? Levent Can kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Her hafta çarşamba günleri yayınlanan Sandık Kokusu dizisi yeni bölüm zamanı geldi. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Sandık Kokusu dizisine sevilen oyuncu Levent Can katıldı. 24 Ocak Çarşamba günü yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde Adnan karakterine bürünen Levent Can hayatı sorgulandı. Sandık Kokusu son bölümde Filiz, yıllardır küs olduğu kızı Irmak ile eski kocasını bir arada görünce olanlar oldu. Anne kızın neden küs olduğunu merak eden izleyiciler bir yandan da Adnan ile Irmak ilişkisine odaklandı. Peki, Sandık Kokusu Adnan kimdir, kaç yaşında, nereli? Levent Can hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilen Sandık Kokusu Adnan karakteri..

Sandık Kokusu Adnan Kimdir? Levent Can Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Levent Can Hangi Dizilerde Oynadı? - Resim : 1

SANDIK KOKUSU ADNAN KİMDİR?

Her hafta çarşamba günleri yayınlanan Sandık Kokusu dizisi yeni bölümde sır perdesi aralandı. Sevilen oyuncu Levent Can'ın Adnan rolüyle dahil olduğu Sandık Kokusu dizisinde Adnan karakterinin sırrı çözüldü. Özge Özpirinçci'nin canlandırdığı Karsu'nun ablası, Demet Akbağ'ın canlandırdığı Filiz'in kızı olan Irmak'ın yeni kocası geldi. Sandık Kokusu dizisine Irmak karakteriyle dahil olan Meriç Aral’ın ardından kadroya Levent Can katıldı. Sandık Kokusu dizisinde Filiz’in eski eşi Adnan karakteri ile hızlı bir başlangıç yapan Levent Can büyük sır perdesini araladı. Irmak’ın Adnan ile gitmesi, Filiz için büyük bir travmaya yol açtı. Anne kızın ilişkilerini bir kez daha koptu. Yıllar sonra Irmak ile Filiz’in karşılaşması tüm eski kötü hatıraları getirdi.

Sandık Kokusu Adnan Kimdir? Levent Can Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Levent Can Hangi Dizilerde Oynadı? - Resim : 2

LEVENT CAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1971 yılında İstanbul'da doğan ünlü oyuncu Levent Can yeni adresi Sandık Kokusu dizisi oldu. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Fehmi Kuzuzade karakterini canlandıran ünlü tiyatrocu Son, Hicran Yarası, Ezel, Emret Komutanım, Kavak Yelleri, Rüzgarlı Bahçe, Kısmet Değilmiş ve Vatanım Sensin gibi popüler dizilerin kadrosunda yer aldı. Başrolünde Merve Boluğur, Yusuf Çim, Gizem Karaca ve Burak Yamantürk'ün paylaştığı İçimdeki Fırtına dizisinde Selim karakterini canlandıran ünlü oyuncu Levent Can, Vatanım Sensin dizisinde hayat verdiği Flipos karakteriyle adından söz ettirdi.

LEVENT CAN OYNADIĞI DİZİLER

Sandık Kokusu

Ask Tesadüfleri Sever 2- Yorgo

Hürkuş: Göklerdeki Kahraman- Kemal Albay

İçerde-Haluk

İçimdeki Fırtına-Selim Kara

Kurtar Vadisi:Pusu-Fehmi

Umutsuz Ev Kadınları – Altay

Son – Cevdet Korukan

Senin Hikayen – Kemal

Ezel – Kaya

LEVENT CAN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN