Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sandık Kokusu Atilla Şaşırtan Ayrılık Bombası Patladı! Metin Akdülger Hayranları Sosyal Medyayı İnletti! Sandık Kokusu Atilla Neden Ayrılıyor Belli Oldu! Meğer..

Çarşamba günlerinin sevilen yapımı Sandık Kokusu yeni bölüm öncesi bomba ayrılık duyuldu. Atilla rolüyle büyük beğeni kazanan ünlü oyuncu Metin Akdülger hayranlarını yasa boğan haber geldi. Ayrılığın ardındaki neden belli oldu. Buraya kadarmış..

Çarşamba günlerinin sevilen yapımı

Başrollerini Özge Özpirinçci, Demet Akbağ ve Necip Memili’nin paylaştığı Sandık Kokusu dizisi izleyicilerin övgüsünü topladı. Her hafta çarşamba günleri yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde bir yandan Filiz ile Hasan aşkı başlarken bir yandan da gözler Karsu ile Atilla cephesine çevrildi. Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Sandık Kokusu beklenmedik ayrılık ortaya çıktı. 22 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak Sandık Kokusu 23. bölüm Atilla ayrılığı kesinleşti. Her şeyi bitiren Metin Akdülger kadroya vedası hayranlarını derinden üzdü. Meğer..

SANDIK KOKUSU ATİLLA NEDEN AYRILIYOR?

Son günlerde Netflix’te yayınlanan Kimler Geldi Kimler Geçti dizisindeki Ömer rolüyle dikkat çeken Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinde ayrılma kararı aldı. Show TV’nin sevilen yapımı Sandık Kokusu’nda canlandırdığı Atilla rolünü bırakma kararı alan ünlü oyuncu Metin Akdülger ayrılığı hayranlarını üzdü. 22 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak Sandık Kokusu 23. bölüm Karsu çocuklarının velayetini kaybetmesine neden olan Atilla’dan gitmesini istedi. Sandık Kokusu fragmanda Atilla’nın eşyalarını toplayıp gittiği görüldü.

METİN AKDÜLGER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Sandık Kokusu Atilla rolüne hayat veren Metin Akdülger yapımdan ayrılma kararı aldı. 10 Nisan 1988 Bursa doğumlu Metin Akdülger Koç Üniversitesinde okudu. En büyük ününe Medcezir dizisiyle kavuşan Metin Akdülger oynadığı diziler arasında Medcezir, Analar ve Anneler, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Şahsiyet, Atiye, Kulüp gibi yapımlar yer aldı. Netflix Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde Ömer rolüne hayat veren Metin Akdülger’in bir süre dinlendikten sonra yeni adresine geçeceği söyleniyor.

METİN AKDÜLGER INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN