Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sandık Kokusu Ne Zaman Başlıyor? Sandık Kokusu Konusu Ne? Özge Özpirinçci Yeni Dizi Sandık Kokusu Oyuncuları

Bir ailenin Adana’da başlayıp İstanbul’a uzanan hayata yeniden başlama ve umut dolu hikayesini etkileyici bir atmosferle izleyiciye aktaracak Sandık Kokusu dizisi geri sayım başladı. Merak uyandıran tanıtımın ardından Sandık kokusu ne zaman başlıyor merak edildi. Peki, Sandık Kokusu konusu ne? İşte Özge Özpirinçci yeni dizi Sandık Kokusu oyuncuları..

Bir ailenin Adana'da başlayıp

Show TV’nin yeni dönem dizilerinden Sandık Kokusu tanıtımı geldi. İzleyicilerin büyük merakla beklediği Sandık Kokusu dizisi yayın tarihi açıklandı. Yeni diziler listesinde adını başa yazdıran Sandık Kokusu konusu ve oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Dizinin afişinin yayınlanmasıyla beraber yayına başlayacağı tarih açıklandı. Başrollerini Demet Akbağ, Özge Özpirinçci ve Necip Memilli’nin paylaştığı Sandık Kokusu ne zaman başlıyor belli oldu. Peki, Sandık Kokusu hangi gün yayınlanacak? Sandık Kokusu konusu ne? İşte Özge Özpirinçci yeni dizi Sandık Kokusu oyuncuları..

SANDIK KOKUSU OYUNCULARI

Sandık Kokusu oyuncuları arasında Özge Özpirinçci, Metin Akdülger, Demet Akbağ başta olmak üzere Necip Memilli, Kayhan Açıkgöz, Ergun Kuyucu, Şahin Sancak, Seda Türkmen, Levent Can gibi isimler yer alıyor. Show TV’nin yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı Sandık Kokusu dizisi geri sayım başladı. Sevilen oyuncu Özge Özpirinçci yeni dizisi Sandık Kokusu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlandı. Demet Akbağ hayranlarının beklentisi iyice arttı.

SANDIK KOKUSU KONUSU 

6 Aralık Çarşamba günü ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Sandık Kokusu dizisinde üç çocuk annesi Karsu’nun yaşadığı büyük bir travma sonrası Adana’dan İstanbul’a gelişi ve hayata yeniden tutunma hikayesi işleniyor. Enteresan bir anlatımla ekrana gelecek Sandık Kokusu dizisinde güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesi ile aile olabilmenin, geçmişten gelen yüklere rağmen özgürleşebilmenin zorlu yolculuğunu derinliği yaşanıyor. Anne ve kızlarının hikayelerinin anlatılacağı Sandık Kokusu dizisi kah gülecek kah ağlatacak ama her zaman kendinizden bir şeyler bulacağınız sahneler yer alıyor.