Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sandık Kokusu Nerede Çekiliyor? Sandık Kokusu Cennet Sitesi Nerede? Sandık Kokusu Cennet Sitesi İstanbul

Çarşamba dizileri arasında yer alan Sandık Kokusu çekim mekanları merak edildi. Başrollerini Demet Akbağ ile Özge Özpirinçci’nin paylaştığı Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor araştırıldı. Peki, Cennet sitesi İstanbul nerede? Sandık Kokusu hangi gün çıkıyor? İşte yanıtı..

Çarşamba dizileri arasında yer

Show TV çarşamba dizileri listesine dahil olan Sandık Kokusu çok beğenildi. 20 Aralık 2023 Çarşamba günü saatler 20.00 olduğunda ekrana gelen Sandık Kokusu yeni bölüm öncesi araştırmalar hızlandı. Bir yandan Sandık Kokusu yeni bölüm bekleyen izleyiciler bir yandan da dizinin çekim mekanlarını araştırdı. Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve Necip Memilli gibi ünlü isimlerin kadrosunu oluşturduğu Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor merak konusu oldu. İzleyenlerin Sandık Kokusu Cennet sitesi nerede, Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor, Sandık Kokusu hangi gün çıkıyor soruları yanıt buldu. İşte Sandık Kokusu Cennet Sitesi İstanbul bilgisi…

SANDIK KOKUSU CENNET SİTESİ NEREDE?

Çekimleri Adana’da başlayan Sandık Kokusu dizisi İstanbul sahnelerine geçti. Çarşamba akşamları saat 20.00’da yayına giren Sandık Kokusu dizisi yeni bölümleri ekrana gelmeye devam ediyor. Birbirinden ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı Sandık Kokusu dizisi İstanbul’da çekiliyor. İstanbul’un Beşiktaş ve Galata gibi semtlerinde çekilen Sandık Kokusu dizisinde renkli görüntüler ekrana geliyor. Adana sahnelerinin ardından çekimleri İstanbul’da devam eden Sandık Kokusu Cennet Sitesi İstanbul adresi Küçükçekmece’de bulunuyor.

SANDIK KOKUSU DİZİSİ KONUSU

Sandık Kokusu dizisinde Karsu ile Filiz karakterleri yer alıyor. Filiz rolüne ünlü oyuncu Demet Akbağ, Karsu karakterine de Özge Özpirinçci hayat veriyor. Sürekli bir iniş çıkış olan anne kız ilişkisi ekrana geliyor. Sandık Kokusu dizisinde güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesini, aile olabilmenin ve geçmişten gelen yüklere rağmen özgürleşebilmenin zorlu yolculuğu işleniyor. Derinlikli karakterleriyle izleyici ile buluşan Sandık Kokusu izleyenlerden tam not alıyor.

SANDIK KOKUSU OYUNCULARI

Sandık Kokusu oyuncuları şöyle; KARSU Özge Özpirinçci, FİLİZ Demet Akbağ, ATİLLA Metin Akdülger, REHA Necip Memili, OZAN Şahin Sancak, ŞÜKRAN İnci Şen, TÜRKAN Nalan Okçuoğlu, İPEK Arya Bozabalı, EKREM Emre Şen, GÜLAY Sedef Pehlivanoğlu, TILSIM Mina Akdin, KUZEY Sarp Kaan Altınçapa, SELİN Miray Yeral