Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SANDIK KOKUSU YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE FULL HD! Show TV Sandık Kokusu Ne Zaman Başlıyor?

Show TV’nin sevilen yapımı Sandık Kokusu yeni sezon için geri sayıma geçildi. Sonunda Filiz’i ikna eden Hasan, “Hoş geldin gelin hanım” deyince düğün başladı. Çarşamba günleri ekrana gelen Sandık Kokusu 27. bölüm fragmanı ekrana geldi. İşte Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı..

Sandık Kokusu ne zaman başlıyor merak eden izleyiciler yeni sezonun başlama tarihine odaklandı. Show TV ekranında yayınlanan Sandık Kokusu dizisinin yeni sezon ilk bölümü için geri sayıma geçildi. Her hafta çarşamba günleri saat 20.00 olduğunda sevenlerinin karşısına çıkan Sandık Kokusu 27. bölüm fragmanı Filiz ile Hasan’ın düğünü için Şanlıurfa yolculuğu başladı. Filiz, Karsu ve Irmak’ın Hasan’ın kız kardeşiyle imtihanı başladı. İşte Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı..

 

SANDIK KOKUSU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Çarşamba günleri Show TV’de yayınlanan Sandık Kokusu dizisi yeni sezon tarihi henüz açıklanmadı ancak sevilen yapımın Eylül ayının ikinci haftası ekrana geleceği düşünülüyor. Sezon finali yapan diziler genellikle eylül ayının ikinci haftası yeni bölümünü çıkaracağını açıkladı. Filiz ve Hasan’ın düğünüyle başlayacak olan Sandık Kokusu dizisinde son bölüm Atilla rolüne hayat veren Metin Akdülger yapımdan ayrıldı. Yeni sezonda Karsu’ya Bora adıyla yeni partner olarak Engin Öztürk eşlik edecek.

DİĞER VİDEOLAR