Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sandık Kokusu Yeni Bölüm Hangi Kanalda? Sandık Kokusu 28 Bölüm Hangi Canlı Yayın Linkinde?

Çarşamba günleri yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde yeni bölüm Reha’nın Karsu’nun ofisine gelişi tüm sorunları beraberinde getirdi. 25 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan Sandık Kokusu 28. bölüm çocuklarının velayetini almaya çalışan Karsu’ya en büyük darbe geldi. Peki, Sandık Kokusu yeni bölüm neler olacak? İşte Sandık Kokusu 28. bölüm..

Çarşamba günleri yayınlanan Sandık

Show TV ekranında yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde yeni bölüm başladı. İzleyenlerin merakla takip ettiği Sandık Kokusu son bölüm Urfa’daki düğünden sonra her şey değişti. Filiz ve Hasan yeni hayatlarına alışmaya çalışırken Irmak’ın borçları Filiz’e dert oldu. Bir çıkış yolu arayan Filiz’e bir de Karsu darbesi geldi. 25 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan Sandık Kokusu 28. bölüm çocukları için velayet davası açan Karsu Reha’nın damarına basınca olanlar oldu. Peki, Sandık Kokusu 28 bölüm hangi canlı yayın linkinden izlenir? İşte detaylar..

SANDIK KOKUSU 28 BÖLÜM NEREDEN İZLENİR?

Sandık Kokusu yeni bölüm Karsu’nun çocuklarını almak için velayet davası açması Reha’yı çıldırttı. Düğün telaşesinin sona ermesiyle Gülnaz belasından kurtulma zamanı geldi. Hasan’ın kız kardeşi Gülnaz yer yer ettiği laflarla Filiz’den hoşlanmadığını belli etti. Filiz de Gülnaz’dan hoşlanmasa da onun gideceği günü beklemeye başladı. Sandık Kokusu sın bölüm Karsu’yla uzun zaman geçiren Bora ofiste çıkan kargaşanın biletini Karsu’ya kesti. Filiz delil bulma ümidiyle Hasan’ın çalışma odasını karıştırırken Gülnaz’ın gelişi soru işaretleri yarattı. Bora’nın Karsu’yu ofisten göndermesi her şeyin seyrini değiştirdi.