SARI’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA: Seçimde ‘yerel işbirliği’ yapabiliriz

Furkan Çalışkan ile Kent Meydanı programına konuk olan CHP İl Başkanı Bülent Sarı, “Seçimlerde diğer partiler ile yerel işbirliği yapabiliriz’ dedi.

SARI’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA: Seçimde ‘yerel işbirliği’ yapabiliriz

Kocaeli’nin en çok izlenen programlarından olan Furkan Çalışkan ile Kent Meydanı programına konuk olan CHP İl Başkanı Bülent Sarı önemli açıklamalarda bulundu. Sarı, yerel seçimlerde ittifak olmasa bile partiler arasında işbirliği yapılabileceğini belirtti.

“12 İLÇEDE ADAYIMIZI ÇIKARACAĞIZ AMA…”

Nokta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Furkan Çalışkan’ın İYİ Parti ile yerel seçimde bir ittifak yapılacak mı sorusuna cevap veren Sarı, “Genel merkezde şu ana kadar ittifak görüşmesi yok. 12 ilçede adayımızı çıkaracağız. Ama biz kendi aramızda yerel işbirliği yapabiliriz. CHP bu işbirliğine hazır. İl başkanları ile de görüşüyoruz. Genel merkez bize ittifak değil de iş birliği yapabilme yetkisi verdi.

“BİZİN LOGOMUZ ÇATIMIZ ALTINDA…”

12 ilçede de aday çıkaracağız ama işbirliği yaparsak il başkanları, ilçe başkanları ile ortak aday belirleyebiliriz. Mecliste de ittifak desteği yapabiliriz. Kendi ilçe başkanımın da önderliğinde ona göre bir plan yapacağız. 12 ilçede bizim logomuz, çatımız altında aday çıkaracağız. Genel merkezde bir ittifak sağlanırsa yöntem değişebilir” söyledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ