Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şarkıcı Tuğçe Tayfur’a icra şoku!

Şarkıcı Ferdi Tayfur ile oyuncu Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur, 2023 Ağustos ayında evlendiği Muhammed Aydın ile geçtiğimiz günlerde kızlarını kucağına almıştı. Aradan çok geçmeden ünlü çiftin Zekeriyaköy’deki evlerine icra geldi.  

Şarkıcı Ferdi Tayfur ile

İddiaya göre; Muhammed Aydın kiraladığı aracı sahibinden alığı vekalet ile başka bir kişiya satmış. Ve aracın bedeli olan paradan geriye kalan 675 bin TL’yi araç sahibine ödememişti. Bunun üzerine harekete geçen araç sahibi aracın parasını Aydın’dan alamayınca önce Eşine oradan da kayınvalidesi oyuncu Necla Nazır’a ulaşmışlardı. Ancak Necla Nazır bu konunun kendisiyle bir ilgisinin olmadığını bu konulardan anlamadığı için yasal yollardan çözmesini tavsiye etmişti.

ŞOK YAŞADI

Aracın sahipleri Muhammed Aydın’ın alacaklarına karşılık verilen senetlerin de sahte olduğunu öğrenince ünlü çiftin  Zekeriyaköy’deki evine icra geldiği belirtildi. Karşısında icra memurlarını görünce büyük şok yaşayan Tuğçe Tayfur, icra memurlarının eve girmesine izin vermeyince devreye jandarmanın girdiği iddia edildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Tayfur ‘ Ben tatildeyim hiçbir şeyden haberim yok. Böyle bir şey olsa haberim olurdu’ diyerek yaşanılanları yalanladı.