Satılmayan bir bu kalmıştı! 'İstanbul'un havası' satışa çıktı

Turistler son dönemde Türkiye’deki fiyatların pahalılığından şikayet ederken hediyelik eşya almak isteyenler bunu da gördü. ‘İstanbul’un havası’ 12 euro yani 420 liraya satışa sunuldu.

Satılmayan bir bu kalmıştı! 'İstanbul'un havası' satışa çıktı

Hayat pahalılığından yana şikayet ettiğimiz ülkede hediyelik eşya almak isteyenler de bu durumdan nasibini alıyor. Turistlerin ülkemizi ziyaret edip hediyelik eşyalar aldığı İstanbul'da ilginç bir hediyelik satışa çıktı. ‘İstanbul’un havası’ 12 euro yani 420 liraya satışa sunuldu. Boş şişelerde satılan ve talep gören İstanbul’un havası duyanları hayrete düşürdü.

İÇİ BOŞMUŞ

Ekol TV Muhabiri Mahmut Keşan, Zeliha Saraç ile Gündem programında ilginç hediyelik eşyayı anlattı. ‘Ben sordum, hediyelik eşya diye satılıyor” diyen Keşan, bunun bir kandırmaca olduğunu dile getirdi.

TALEP ÇOK

Satıcıya ‘içerisinde nasıl bir koku’ olduğunu da sorduğunu belirten Keşan, “İçerisinde lale kokusu olabilir, deniz kokusu olabilir” diye beklerken aldığını yanıtı şu sözlerle anlattı: ‘Yok, boş şişe bu. Bunun amacı hediyelik, böyle bir çalışma yaptık’ dedi.” İfadelerini kullandı. Boş şişe için talep de olduğunu söyleyen muhabir, “Satılıyor da. Hatta şöyle bir espri de var. İçinde ne havası var? Deniz mi, orman mı, hangi ilçenin havası?” diye konuştu.

Kaynak: Mynet