Seçil Erzan Davası SON DAKİKA: Muslera, Emre Belözoğlu, Arda Turan Seçil Erzan Tek Tek Anlattı! "Ben Biraz Safım.."

Seçil Erzan son dakika duruşma detayı geldi. 8 Mart Cuma günü görülen Seçil Erzan duruşma detayları belli oldu. Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi spor dünyasının ünlü isimlerinin bulunduğu Seçil Erzan davası görüldü. Arda Turan tek tek anlattı. İşte Arda Turan Seçil Erzan detayı..

Seçil Erzan Davası SON DAKİKA: Muslera, Emre Belözoğlu, Arda Turan Seçil Erzan Tek Tek Anlattı! "Ben Biraz Safım.."

Seçil Erzan son dakika detayı geldi. Tüm Türkiye'nin odak noktası olan Seçil Erzan davası nedir araştırmaları hızlandı. 8 Mart 2024 Cuma günü görülen Seçil Erzan davası flaş detaylar geldi. Bugün hakim karşısına çıkan Seçil Erzan duruşma Emre Belözoğlu ardından Arda Turan ifadesi alındı. “Hem kendi adıma hem de arkamdaki Seçil adına üzgünüm” diyerek ifade vermeye başlayan Arda Turan, “Mevduat yerine fona koyalım bu faiz değil diyerek beni ikna etti. Nefsime yenik düştüm. Bana yüksek getirisi var demedi" diye konuştu. Peki, Seçil Erzan olayı nedir son durum? İşte Arda Turan Seçil Erzan ifadesi..

Seçil Erzan Davası SON DAKİKA: Muslera, Emre Belözoğlu, Arda Turan Seçil Erzan Tek Tek Anlattı! "Ben Biraz Safım.." - Resim : 1

SEÇİL ERZAN DAVASI SON DAKİKA

Seçil Erzan 4. kez hakim karşısına çıktı. Yüksek karlı fon vurgunu yapan bankacı Seçil Erzan duruşma günü geldi. 8 Mart Cuma günü dördüncü kez hakim karşısına çıkan Seçil Erzan davası Fernando Muslera, Arda Turan ve Emre Belözoğlu ifade verdi. İstanbul Adliyesi'ne gelen ünlü sporcular flaş açıklama yaptı. 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan davası Muslera, Arda Turani Emre Belözoğlu ifadeleri geldi. Arda Turan Seçil Erzan ifade, "Fona para sokmak lazım' diyordu. Ocak'a kadar 10 milyon dolar getireceğim dedi. Hiç kimsenin para yatırdığını bilmiyordum. Ben bu konularda biraz safım. Zaten saf olmasam bu kadar parayı verir miydim" dedi.

Seçil Erzan Davası SON DAKİKA: Muslera, Emre Belözoğlu, Arda Turan Seçil Erzan Tek Tek Anlattı! "Ben Biraz Safım.." - Resim : 2

ARDA TURAN SEÇİL ERZAN İFADE

Seçil Erzan’a toplamda 13 milyon 800 bin dolar para verdiğini söyleyen Arda Turan 6 milyon 400 bin dolar aldığını belirterek, "7 milyon 500 bin dolar kaybettim. İleriki dönemde bana depremle ilgili sıkıntı olduğunu söyleyince kendisini baskı altına almadım. Ben ilk parayı verdiğimde bana imzalı kağıt verdi. Şubesine gittiğimde ekranını gösterdi. 33 milyonluk krediyi kendi bankasından bir telefonla çektirdi. Kimi zaman evimi sattım, kimi zaman arkadaşlarımdan borç aldım. Bir şekilde parça halinde toplamda 12-13 parça halinde Seçil Erzan'a düzenli olarak para yatırdım” dedi. Seçil Erzan ile aralarında geçen mesajlaşmalarda fona para sokmaya çalışması yönünde soru sorulan Arda Turan, “Seçil bana arada para sokalım ki sistem çalışsın yüklü çıkaralım dedi" diye konuştu. Fonda adı geçen Hakan Ateş ve Mehmet Aydoğdu’yu aradınız mı sorusuna Arda Turan'dan, "Cumhurbaşkanına da ulaşabiliyoruz ama arıyor muyuz?” yanıtı geldi.