Seçilirse Orhan Mahallesini uçuracak!

Yarın gerçekleştirilecek yerle seçimler öncesinde Orhan Mahallesi Muhtar Adayı Hikmet Soylu iddiasını sürdürüyor

Seçilirse Orhan Mahallesini uçuracak!

31 Mart yerel seçimlerine artık bir haftadan az bir süre kaldı. Seçimlerde yalnızca belediye başkanlarını ve meclis üyelerini değil, muhtarları da göreve getireceğiz. Birçok mahallede kıran kırana muhtarlık yarışı sürerken, Orhan Mahallesi Muhtar Adaylarından Hikmet Soylu, çok iddialı.

NELER VAADEDİYOR?

Orhan Mahallesi Muhtar Adayı Hikmet Soylu, mahallenin ihtiyaçlarına yönelik çeşitli planlar hazırladı. Mahalleyi herkesin fikrini alarak yönetme niyetinde olan Soylu, mahalleye ATM noktaları, sokak ve cadde onarımları, sokak hayvanları, ALO muhtarlık hattı, mahalle sakinlerinin resmi işlerini takip etmek, mahalledeki parkların güvenliği, engelli vatandaşlara yardım ve destek gibi vaatlerde bulunuyor.

MAAŞI BURS OLACAK

Öte yandan Hikmet Soylu’nun en dikkat çeken vaatlerinden birisi maaşıyla ilgili. Biliyorsunuz, muhtarlar asgari ücret kadar maaş alıyor. Hikmet Soylu, göreve gelirse bu maaşın bir lirasına dokunmayacağını ve tüm paranın ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak dağıtılacağı vaadini veriyor.

MAHALLELİYLE BİRLİKTE…

Hikmet Soylu, “Göreve seçilirsem, mahallelim ile birlikte Orhan’ı uçuracağız. Bugüne dek gerek siyaset, gerek sosyal hayattan edindiğimiz tüm tecrübeyi mahallemize akıtacağız. Birçok projemiz var. Hepsini hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ