Seçim bitmeden kazandığını ilan etti: Muhtar adayından zafer kutlaması

Yerel seçimler için sandık başına giden Türkiye'de oy verme işlemi tüm hızıyla devam ederken, muhtar adayı seçimi kazandığını ilan etti.

Seçim bitmeden kazandığını ilan etti: Muhtar adayından zafer kutlaması

Yerel seçimlerde oy verme işlemi ilerlerken, Elazığ'daki bir muhtar adayı seçimi kazandığını ilan edip, zaferini kutladı. Elazığ'da saat 07.00'de başlayan oy verme işlemlerinde 118 sandık kurulurken, 356 bin 137 seçmen oy vermek için sandığa gitti.

Seçim bitmeden kazandığını ilan etti: Muhtar adayından zafer kutlaması - Resim : 1

Elazığ'ın İcadiye Mahalle muhtarı ve muhtar adayı İrfan Gözvur muhtar seçimi tekrar kazandığını ilan etti. Muhtarlık seçimine tek aday olarak giren Gözvur, sandıklardaki oyların sayımına geçilmeden yeniden muhtarlığını ilan etti. Seçim bitmeden kazandığını ilan etti: Muhtar adayından zafer kutlaması - Resim : 2

"TEK ADAY OLMAM GURUR VERİYOR"

İrfan Gözvur yaptığı açıklamada; "'Ülkemize ve şehrimize hayırlı olsun. Muhtarlık seçimi için adaylığımı daha önceden bildirmiştim ve şu anda mevcut muhtarım. Köylerde adayı olmayan merkezde tek aday olan yer benim mahallemdir. Elazığ’da 43 mahalle içerisinde tek aday olmam gurur veriyor. Rabbim bize bunun mükafatını verdi. Herkes ektiğini biçer derler ya bizde onu biçtik. Diğer mahallelerde aday olan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Kazasız bir şekilde seçimlerin tamamlanmasını diliyorum. Seçimler sabah saat 07.00’da başladı akşam 16.00’da bitecek. Oyların sayılmadan benim muhtarlığım garantilendi. Çünkü karşımda rakip aday yok. Muhtarlığımı kendi kendime ilan ettim. Sayımdan sonra da resmi olarak ilan edeceğim" dedi.

Seçim bitmeden kazandığını ilan etti: Muhtar adayından zafer kutlaması - Resim : 3 ELAZIĞ'DA MAHALLİ İDARELER GENEL SEÇİMLERİ İÇİN OY KULLANIMI SABAH SAAT 07.00 İTİBARİYLE BAŞLARKEN, MERKEZE BAĞLI İCADİYE MAHALLE'SİNDE TEK ADAY OLARAK SEÇİME GİREN MAHALLE MUHTARI İRFAN GÖZVUR, RESMİ OLMAYAN SONUÇLARA GÖRE MUHTARLIĞINI İLAN ETTİ (AHMET MÜCAHİD KANTARCIOĞLU/ELAZIĞ-İHA)
Elazığ'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanımı sabah saat 07.00 itibariyle başlarken, merkeze bağlı İcadiye Mahalle'sinde tek aday olarak seçime giren mahalle muhtarı İrfan Gözvur, muhtarlığını ilan etti.

Kaynak: İHA