Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seçim sonrası izinsiz protesto yapan 89 kişi gözaltına alındı!

Seçim sonrası DEM Parti’nin kazandığı belediyelerden bazılarına kayyum atandı. Vatandaşlar yaşanan olayları protesto etti.  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise “bölücü terör örgütüne yönelik övücü ve destekleyici slogan atan 6 şehirde toplam 89 şüpheli gözaltına alındı” şeklinde açıklama yaptı.

Seçim sonrası DEM Parti'nin

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Salı günü izinsiz gösteri yürüyüşü yapan, bölücü terör örgütüne yönelik övücü ve destekleyici slogan atan 6 şehirde toplam 89 şüpheli gözaltına alındı” dedi.

89 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, 2 Nisan günü çeşitli şehirlerde gerçekleşen olaylar sonrasında açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya 89 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladığı paylaşımda, “2 Nisan 2024 Salı günü izinsiz gösteri yürüyüşü yapan, bölücü terör örgütüne yönelik övücü ve destekleyici slogan atan, güvenlik güçlerimize taşla saldıran ve uyarılara rağmen dağılmayıp mukavemet gösteren; Van’da 26, Hakkari Yüksekova’da 29, Hakkari Merkez’de 9, Siirt’te 4, Batman’da 5, Şırnak’ta 10 ve İzmir’de 6 olmak üzere toplam 89 şüpheli gözaltına alınmıştır. Güvenlik güçlerimiz ülkemizin huzur ve güvenliği için canla başla çalışmaya devam ediyor” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bursa’da Mudanya Emniyet Müdürlüğü, Asayiş
Sıradaki Haber Toplam değeri 200 bin lira! Kaçak ürünler ele geçirildi