Secita Kullananlar Yorumları: Secita Nedir, Nasıl Kullanılır? Secita Kilo Aldırır Mı, Zayıflatır Mı? Secita 10 MG Fiyat! Secita Kullananlar

Secita kullananlar yorumları merak konusu oldu. Secita ilacı nedir, ne için kullanılır araştırılmaya başladı. Secita kullananlar tavsiyelerini paylaştı. Peki, Secita nedir, Secita ne için kullanılır? Secita 10 mg fiyat ne kadar? İşte merak edilen Secita kullanan yorumları.

Secita ilacını kullanacak olanlar araştırmalara başladı. Başta depresyon tedavisinde kullanılan Secita kullananlar yorumları araştırıldı. Çok sayıda kullanıcının gündeminde ilk sırada yer alan Secita nedir, nasıl kullanılır araştırıldı. Kullanıcı yorumları geldi. Peki, Secita 15 mg fiyat ne kadar? Secita 10 mg fiyat kaç tl? İşte Secita kullananlar yorumları..

SECİTA NEDİR, SECİTA NASIL KULLANILIR?

Secita 10 mg fiyat araştırıldı. Beyaz renkli, oval, bir yüzünde kırma çizgisi, diğer yüzünde E10 harfleri bulunan film kaplı tablet Secita essitalopram içerir. Secita depresyon yani majör depresif durumlar ve agorafobili tedavilerinde kullanılır. Açık alan korkusu, agorafobisiz panik bozukluğu, sosyal anksiyete, kaygı bozukluğu, yaygın anksiyete bozukluğu ve obsesif-kompulsif bozukluk gibi anksiyete bozukluklarının tedavisinde kullanılır. Secita ilacı beyindeki serotonin sistemini etkileyerek serotonin düzeylerini artırır. Serotonin sistemindeki bozukluğun depresyon ve benzeri hastalıkların gelişiminde önemli bir faktördür. Eğer epilepsiniz varsa, eğer ilk kez nöbet ortaya çıkarsa veya epilepsi nöbetleri daha sık olursa Secita kullanımı tavsiye edilmez.

SECİTA KULLANANLAR YORUMLARI

Secita kullananlar yorumları şöyle; "Arkadaşlar son 1 haftadır nefes alamıyordum. Derin nefes almak için kendimi zorladığımdan ciğerlerim ağrımaya başladı. İçim sıkılıyor ve ölmek istiyormuş gibi düşünüyordum. Doktora gittim ve bana Secita ilacını verdi. Acaba Secita ne için kullanılır? Sizce Secita'nın bana faydası olur mu? Secita kullananlar varsa yararını ve zararını yazabilir mi?" , "Ben 6 aydır Secita yiyorum Valla çok uyuyorum derken 8 saat günde ama çok bazen 12 falan oluyor, kalkma saatim kesin 12 Ve öküz gibi yediğim oluyor ama ilk başlarda yan etkisi çok olmuştu ilacın. Bende ara sıra kasılma yapıyor, derin nefes ihtiyacı arada oluyor arada olmuyor ama iyi ilaç olduğuna şüphem yok. 2-3 ay kullanmalısın Hadi geçmiş olsun."