Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SEDAŞ’a yönelik şikayetler bitmiyor! “İşi bilene bıraksın”

Kocaeli’de bir vatandaş Şikayetvar.com adlı platforma yazdığı şikayette Çayırova Cumhuriyet Mahallesi’ sık sık kesintiler yaşandığını belirterek sorunun 3 yıldır çözülemediğine dikkat çekti.

Kocaeli’de bir vatandaş Şikayetvar.com

Kocaeli’de bir vatandaş Şikayetvar.com adlı platforma yazdığı şikayette Çayırova Cumhuriyet Mahallesi’nde sık sık kesintiler yaşandığını belirterek sorunun 3 yıldır çözülemediğine dikkat çekti. Yapılan şikayette, 3 yıldır mahallede oturan vatandaş, elektrik kesintilerini önlemek için ayda birkaç kez planlı kesinti yapıldığını ama sorunun bşr türlü çözülemediği belirtti. Yazılan şikayetin tamamı şu şekilde;

“BİR BİLENE BIRAKSIN”

“3 yıldır Kocaeli Çayırova Cumhuriyet Mahallesi’nde oturuyorum. Neredeyse her hafta elektrik kesintisi oluyor. Kesintiyi önlemek için de ayda birkaç gün hafta sonu sabahtan geceye kadar planlı elektrik kesintisi yapılıyor. Hafta içi çalışan biri olarak çamaşır, bulaşık, temizlik ya da elektrik kullanımı gerektiren herhangi bir işimi yapamıyorum. Bu problemi 3 yıldır çözmeyen SEDAŞ bu işi bilene bıraksın.”