Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SEDAŞ’a yönelik şikayetler bitmiyor! Listede yok ama kestiler

Kocaeli’de bir vatandaş Şikayetvar.com adlı platforma yazdığı şikayette Kartepe Ertuğrulgazi Mahallesi’nde sık sık kesintiler yaşandığını belirtti.

Kocaeli’de bir vatandaş Şikayetvar.com

Kocaeli’de bir vatandaş Şikayetvar.com adlı platforma yazdığı şikayette Kartepe Ertuğrulgazi Mahallesi’nde sık sık kesintiler yaşanmasından yakındı. Yapılan şikayette, haber verilmeden gün boyu süren çalışmaların mağduriyet yarattığı ifade edildi. Yazılan şikayetin tamamı şu şekilde;

HAKKINIZ YOK

“Kartepe Ertuğrulgazi Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Sık sık anlık kesintiler yaşıyoruz. Elbette çalışmalar ve arızalar olabilir. Ama bu kez haber verilmeden gün boyu sürecek bakım onarım çalışması yaparak insanları mağdur etmeye hakkınız yok. Bilgimiz dahilinde olsaydı mağduriyet yaşamamak adına önlemimi alır, işlerimi planlardım. Fatura bilgisi tarafıma düzenli olarak bildirilirken, gün boyu çalışma yapılacak bilgisini ben neden birilerine ulaşarak öğrenmeye çalışıyorum?”

LİSTEDE YOK

SEDAŞ’ın her gün açıkladığı planlı kesinti listesine göre, 8 Eylül günü Kartepe Ertuğrulgazi Mahallesi’nde bir kesinti görünmüyor. Buna rağmen kesinti yaşanması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.