Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SEDAŞ’ın kesintileri vatandaşı bıktırdı! 1 günde 9 kez elektrik kesildi

Başiskele Yeşilyurt Mahallesi’nde yaşanan elektrik kesintileri artık vatandaşı canından bezdirdi. Vatandaşların şikayetleri bitmezken, SEDAŞ’a tepkiler büyüyor.

Başiskele Yeşilyurt Mahallesi’nde yaşanan

Kocaeli’de yaşanan elektrik kesintileri vatandaşların tepkisine neden olmaya devam ediyor. İlçelerde gün içinde saatlerce kesilen elektrikler ile ilgili Şikayetvar’a çok sayıda şikayet iletiliyor. Bir vatandaş elektrik kesintisinin en çok yaşandığı ilçelerden olan Başiskele’de 8 yıldır her gün elektriğin kesildiğini iddia etti.

“9 KERE KESİLDİ…”

Derin isimli vatandaşın Şikayetvar’a ilettiği mesajda, SEDAŞ’ın icraate geçmediğini ifade ederek, “Başiskele Yeşilyurt Mah 8 yıldır her gün elektrik kesiliyor. Pazartesi günü 9 kere kesildi. Bu nedir? Hiçbiri planlı kesinti değil. Öğlen 1’den gece 10’a kadar devamlı olarak kesildi. Her gün de minimum 1 kere 8 yıldır kesilir. Kaç kere hattınızı arayıp şikayet ettiğimizin haddi hesabı yok.

“BİZİ CİDDİYE ALDIĞINIZ YOK”

Upuzun bir mail attım belli ki okumaya zahmet edip geri dönüş yapan yok. WhatsApp hattına yazınca 2 saatten önce cevap alamıyorsunuz. Belli ki sizin ciddiye aldığınız yok. Hizmet 0 müşteri memnuniyeti 0. Bu bölgede altyapı yetersizliği olduğunu herkes biliyor da icraate geçen bir SEDAŞ yok.”