Sedat Tahiroğlu: Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum

Keçiörengücü Kulübü Başkanı Sedat Tahiroğlu 2-2 sona eren Kocaelispor maçının ardından Nokta Gazetesi’ne konuştu. Tahiroğlu “Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Sedat Tahiroğlu: Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum

KOCAELİSPOR’UN YERİ SÜPER LİG’DİR

Kocaelispor’un yerinin Süper Lig olduğunu ifade eden Başkan Tahiroğlu şu ifadelere yer verdi: Skordan bağımsız olarak konuşmak isterim ki, Kocaelispor ülkemizin en köklü camialarından birisi. İnanın böylesi şehir takımlarının yeri Süper Lig’dir. Kocaelispor camiasına bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Maça gelirsem… Tüm takımı ve hocalarımı ortaya koydukları mücadeleden ötürü tebrik ederim.

HAKEMLER ÇOK DİKKATSİZDİ

1 puana sevinemedim tabii ki. 90 dakika boyunca oyun kontrolü elimizdeydi. Kocaelispor gibi büyük bir camia karşısında galibiyeti hak eden taraf olduğumuzu düşünüyorum. Bu iş mücadele işidir ancak 3 puana bazı nedenler izin vermedi. Beni daha da üzen konu hakem kararları. Kırmızı kart pozisyonu, penaltı pozisyonu, attığımız golde çizilemeyen VAR çizgisi vs… Kısacası galibiyete hakemlerin dikkatsizliği engel oldu diyebilirim.

CANIM BAYA SIKKIN

Bu durumlar neden sürekli bize yapılıyor anlamam mümkün değil. Eğer bu maçı kazansaydık puanımızı 32’ye çıkaracak ve daha farklı planlar yapıyor olacaktık. İnşallah kaçırdığımız bu 2 puanı aramayız. Bu bakımdan canım baya bir sıkkın. Düşmeme mücadelemiz en sıkı şekilde devam edecektir. Kalan haftalarda en hata ile en az Kocaelispor maçında olduğu gibi mücadele etmek zorundayız.

Kaynak: HABER MERKEZİ