Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seddar Yavuz: Malatyalı kardeşlerime hizmet etmek onurdur

Malatya Valiliği’ne atanan Yavuz, depremde büyük acılar yaşayan vatandaşlarına hizmet etmekten büyük bir onur duyduğunu ifade etti.

Malatya Valiliği'ne atanan Yavuz,

Malatya Valiliği’ne Cumhurbaşkanlığı kararıyla atanan Seddar Yavuz, “Malatya’da depremle büyük acılar yaşamış kardeşlerime hizmet etmek benim için bir onur. ‘Halka hizmet etmek, Hakk’a hizmettir’ ilkesiyle, yorulmadan çalışarak ve yaraları iyileştirmeye çabalayacağız” şeklinde konuştu.

İLHAMİ AKTAŞ GETİRİLDİ

Bugünkü Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları yayımlandı. Seddar Yavuz, Kocaeli Valiliği görevini 2020 yılından beri sürdürdükten sonra Malatya Valiliği’ne atanırken, Kocaeli Valiliği’ne ise son 4 yıldır Çanakkale Valisi olarak görev yapmakta olan İlhami Aktaş getirildi.

KOCAELİ’YE HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYDUM

Vali Seddar Yavuz, atama kararının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle Malatya Valiliği’ne atanmış bulunmaktayım. Kocaeli’nin bilim, sanayi ve teknoloji merkezine 4 yıl boyunca hizmet etmekten büyük bir onur duydum. Malatya’da deprem felaketleri yaşayan kardeşlerimize hizmet etmek ise ayrı bir onurdur. ‘Halka hizmet Hakk’a hizmet’ anlayışıyla yorulmadan çalışarak, yaraları sarabilmek için gayret göstereceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’ya güven ve takdirleri için şükranlarımı sunuyorum. Rabbim bize emaneti layık görmeyi nasip etsin” şeklinde ifadeler kullandı.