Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şeen ola Ereğli şeeen ola! “5-3”

2. Amatör Play-Off final maçında Karamürsel Ereğli ile Gölcük Asarköy karşılaştı. Normal ve uzatma süresi 1-1 sona eren nefes kesen mücadeleyi penaltılar sonucu 5-3 kazanan Karamürsel Ereğli 1. Amatör Lig’e yükseldi.

2. Amatör Play-Off final

OĞUZHAN BÖLGEN KALEYİ YOKLADI

Zorlu final maçı Avni Kalkavan Stadı’nda oynandı. İki takım da sezon boyunca iyi maçlar çıkardı ve aynı gruptan çıkarak final gördü. Zaman zaman sertliklerin yaşandığı maçın 120 dakikası boyunca takımlar temaslı futbolu tercih etti. İlk 15 dakikada yıldız orta saha oyuncusu Oğuzhan Bölgen ilk 2 sert şut çekti, kaleci Mert Ali Uzun iki şutta da topa iyi uzandı.

ÇAĞRI, KÖŞEDEKİ ÖRÜMCEĞİN AĞZINA TOPU VURDU!

20 dakikada Ereğli nefis bir golle öne geçti. Sağdan yapılan ortada uzak noktada topla buluşan Çağrı müthiş bir vuruş sonrası sol doksandan topu ağlara gönderdi. “1-0” 25. dakikada maç boyunca adeta boğuşan Ogün ile Cengiz arasında tartışma yaşandı. Gerilim sonrasında Ogün’ün teması ile Cengiz’in yüzünde kanama meydana geldi, pozisyonda Ogün ve Cengiz’e sarı kart çıktı, bu karara Ereğli tarafı uzun süre itiraz etti.

İLK YARIDA TEK GOL VARDI

Maçın 30. dakikasında Asarköy sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Altı pas noktasındaki Ogün’ün kafa vuruşu istediği gibi olmadı ve top üstten dışarıya çıktı. İlk yarı Ereğli’nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarının 15 maçın 60. dakikasında Ereğli’de Mehmet Ali’nin şutunda genç kaleci Mert Ali Uzun gole izin vermedi.

OGÜN, ÇAĞRI’YE MESAJ GÖNDERDİ

66’da Asarköy’de günün başarılı isimlerinden Selçuk ceza sahası içinde topu önünde buldu ancak bir anda kilitlenen futbolcu topu kaleye gönderemedi, kaleci Utku kalesini terk etti ve topun hakimi oldu. 68’de Alican Bat sol ayağı ile sağ çaprazdan kaleye şut çekti, meşin yuvarlak sağ kale direğinin dibinden dışarıya çıktı. Maçın 70. dakikasında Asarköy’ün santrforu Ogün bir anda topu rahat pozisyonda buldu ve sol ayağı ile harika bir vuruş sonrası topu sağ doksandan ağlara gönderdi. “1-1”

İBRAHİM ZORU BAŞARDI

81’de oyuna ikinci yarıda giren golcü isim İbrahim 5 metreden topu filelerle buluşturamadı ve Ereğli akıl almaz bir gol kaçırdı. 85’te aynı futbolcu girdiği pozisyonu değerlendiremedi. 82’de Asarköy topu ağlara gönderse de pozisyon ofsayt nedeni ile gol değeri kazanmadı. Maçın normal süresi 1-1 bitti. 95. dakikada Asarköy’de Oğuzhan yakın mesafeden kafayı vurdu, kaleci Utku golü önledi.

PENALTI AVCISI UTKU!

Uzatma anlarında Ereğli’de Oğuzhan Bölgen’nin iki önemli şutunda, Asarköy’de de Selçuk’un vuruşunda gol olmadı ve 120 dakika 1-1 sona erdi. Mustafa Çalışkan ve yardımcılarının başarı ile yönettiği maçta kullanılan penaltılarda Utku, Ogün’ün penaltısını çıkardı, Asarköy bir de penaltı kaçırdı. 4 penaltıda da fileleri bulan Ereğli, İbrahim’in penaltı golü ile 1. Amatör Lig’e 5-3’lük toplam skorla ulaştı. Maçın ardından Ereğlili taraftarlar ile futbolcuların coşkusu görülmeye değerdi.