Şehir Hastanesi’ne aktarmasız ulaşım talebi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısında CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir ve CHP Meclis Üyesi Orhan Tanış, Kocaeli Şehir Hastanesi’ne aktarmasız ulaşım talebi ile ilgili önerge verdi.

Şehir Hastanesi’ne aktarmasız ulaşım talebi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. 86 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı meclise Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz başkanlık yaptı.

ŞEHİR HASTANESİNE AKTARMASIZ ULAŞIM

CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir ve CHP Meclis Üyesi Orhan Tanış’ın soru önergeleri; Kocaeli Şehir Hastanesine aktarmasız ulaşım talebi ile ilgili, Karamürsel ve Gölcük ilçelerinde yaşayan vatandaşlarımızın Şehir Hastanesine aktarmasız ulaşım talepleri sıkça bizlere iletilmektedir. Hastaneye gitmek zorunda olan hasta vatandaşlarımızın durumları dikkate alınarak Karamürsel Gölcük, Şehir Hastanesi arasında çalışacak aktarma yapmadan vatandaşların hastaneye gitmesini sağlayacak toplu taşıma hattının düzenlenmesi hususunu bilgilerinize sunar gereğini arz ve talep ederiz.

Şehir Hastanesi’ne aktarmasız ulaşım talebi - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ