Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şehrin göbeğinden daire! Bu fiyata bu konum kaçmaz

Kocaeli İcra Dairesi icralık daire satışını duyurdu. Şehrin merkezinde bulunan daireler konumu ve fiyatı açısından avantajlı olup çoklu satış ile icradan satışa sunulacak.

Kocaeli İcra Dairesi icralık

İlan.gov’dan alınan habere göre dairelerin her biri için ayrı ihale gerçekleşecek. Çoklu satış ile ihalesi gerçekleşecek arsalardan biri şehrin merkezinde bulunuyor. Tepecik Mahallesi’nde bulunan 14 metrekare dairenin muammen bedeli ise 341 bin TL. Ulaşım sıkıntısının olmadığı merkezini içinde yer alan dairenin ilk ihalesi 17 Ekim saat saat 14.55 olarak belirtilmiş. Alıcı bulunamadığı takdirde ikinci ihale tarihi ise 14 Kasım saat 14.55’te gerçekleşecek.

Satışa sunulacak diğer daire ise Akçakova Mahallesi’nde yine merkeze oldukça yakın bir konumda bulunuyor. 80 metrekare olarak belirtilen dairenin muammen  bedeli ise 1 milyon 616 bin 948 TL. Yine aynı şekilde iki ihalede gerçekleşecek dairenin ilk ihale tarihi 17 Ekim saat 14.35 olup ikinci ihale tarihi ise 14 Ekim saat 14.35’te gerçekleşecek.

İLAN DETAYLARI İÇİN…

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1553574/emlak-konut-kocaeli-ili-izmit-ilcesinde-80-00-m2-daire-icradan-satiliktir-coklu-satis-