Şeker; Cumhurbaşkanımıza uzanan eller de diller de kırılacak

AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, Başiskele’de yaptığı danışma meclisinde İsrail yöneticilerine tepki göstererek , “Cumhurbaşkanımıza uzanan eller de diller de kırılacak” dedi.

Şeker; Cumhurbaşkanımıza uzanan eller de diller de kırılacak

Yerel seçimlerden sonra danışma meclisi toplantılarına yeniden başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatında son danışma kurulu toplantısı Başiskele ilçesinde yapıldı. AK Parti Başiskele İlçe Teşkilatı 66. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bugün akşam saatlerinde Karşıyaka Kültür Merkezinde yapıldı. Başiskele İlçe Mustafa Koral’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıda MKYK üyesi İlyas Şeker partilere seslendi.

“DİK DURDUĞU İÇİN SALDIRIYORLAR”

Yerel seçimlerde Kocaeli’de birinci ilçe olması nedeni ile Başiskele ilçe teşkilatını tebrik eden Şeker, “Birinci olmak yetmez önemli olan birinci kalabilmektir. Son yıllarda Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı dünyada saldırlar var. Neden saldırıyorlar diye baktığınızda altında yatan tek şey var. Cumhurbaşkanımız dik durduğu için, mazlumların ezilmesinin karşısında durduğu için saldırıyorlar. Biz dim dik durursak, ne yaparsa yapsınlar boş. Gezi eylemlerini denediler, çukur olaylarını denediler, 17-25 Aralık’ta denediler, 15 Temmuz’da denediler. Ortadoğu’da bir terör devleti kurmaya çalışıyorlar. Ondan dolayı Cumhurbaşkanımıza saldırıyorlar” dedi.

“BAZI KONULARDA İHMALKARIZ”

Hitler’in intihar ettiğini hatırlatan Şeker, “Aynı şekilde bugün savaş suçlusu olarak yargılanan Netanyahu ve avanesi Hitler’in sonu gibi Gazze’deki tünellere fare gibi saklanarak öleceğini geberecekler. Cumhurbaşkanımıza uzanan eller de diller de kırılacak. Birbirimize daha çok destek olacağız. Büyükşehir Belediye başkanımız konulardan bahsetti. Biz bazı konularda ihmalkarız. İl Başkanının sosyal medyasını kentteki tüm teşkilat mensuplarının takip etmesi gerekiyor. Ankara’da ne oluyor öğrenmek için milletvekillerinin sosyal medyasından öğrenceğiz. Karşı taraf çok kolay yalan söylüyor. Bu dünyanın AK Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı var. Bunun için yapılması gereken ne varsa yapmak zorundayız” dedi.

Kaynak: Serhat Güneş