Şeker Yatırım halka arz ne zaman? Şeker Yatırım talep toplama tarihleri! SKYMD halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var?

Şeker Yatırım halka arz ne zaman? Şeker Yatırım talep toplama tarihleri! SKYMD halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var?

Bu hafta halka arz olacak şirketlerden biri olan Şeker Yatırım, yatırımcılar tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onay alan Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş., talep toplama tarihleri boyunca yatırımcılardan büyük bir ilgi bekliyor. İşte, Şeker Yatırım halka arzı ile ilgili detaylar:

Şeker Yatırım Halka Arz Tarihleri ve Detayları: Şeker Yatırım Menkul Değerler, SPK onayı alarak halka arz sürecini başlatıyor. Şirket, halka arz ile mevcut 120.000.000 TL olan sermayesini 35.000.000 TL artırarak 155.000.000 TL'ye çıkaracak. Bu halka arzda aynı zamanda Şeker Yatırım Menkul Değerler AŞ’nin mevcut ortağı Şekerbank T.A.Ş.’nin sahip olduğu 17.500.000 TL nominal değerli paylar da satışa sunulacak. Toplamda 52.500.000 TL nominal değerli pay satışı gerçekleştirilecek.

Şeker Yatırım halka arz talep toplama işlemleri, 30 Kasım - 1 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. Payların tamamı eşit şekilde dağıtılacak ve yatırımcılar T1 ve T2 bakiyelerini kullanabilecek.

Şeker Yatırım Halka Arz Katılım Endeksine Uygun Değil: Şeker Yatırım Menkul Değerler'in halka arzı katılım endeksine uygun değil. Şirket, bu endekse uygun işlem görmeyecek.

Hangi Bankalardan Katılabilirsiniz? Halka arza katılmak isteyen yatırımcılar, Ziraat Bankası, İş Bankası, TEB, QNB Finansbank, Garanti Bankası, Kuveyt Türk, Yapı Kredi, Denizbank, Akbank, Vakıfbank ve Halkbank dahil olmak üzere tüm bankalar ve aracı kurumlar üzerinden başvuru yapabilirler.

Şeker Yatırım'ın halka arzı, yatırımcılar tarafından büyük bir ilgi ve merakla beklenirken, şirketin elde edeceği gelirin işletme sermayesinde kullanılacağı bildirildi.